Milyen egy tökéletes családi otthon a kertvárosban? Megmutatjuk!

Mai cikkünk az új otthont kereső családoknak, gyermeket tervező fiatal pároknak szól elősorban. Ha hosszú távra tervezünk, sosem könnyű megtalálni a tökéletes otthont, különösen igaz ez a fővárosban. Ma mutatunk egy nagyszerű lehetőséget, ami minden szempontból tökéletes választás családok számára, méghozzá Kispest zöldövezeti részéről. Gyönyörű új építésű sorház következik, amely minden szempontból tökéletes gyermekes vagy gyermeket tervező család számára.

Az elhelyezkedés minden ingatlan esetében az egyik leginkább meghatározó tényező, de még nagyobb figyelmet kell erre fordítani, ha családdal együtt költözünk. A kellemes lakókörnyezet mellett nem árt azt is megvizsgálni, hogy az ingatlan közvetlen környezetében vannak-e oktatási intézmények, parkok, játszóterek, illetve el tudjuk-e intézni a mindennapi teendőket, anélkül, hogy utaznunk kellene. Kispest méltatlanul kevés figyelmet kap, ha a kertvárosi részekről van szó, pedig vannak igazán jó részei. Éppen ilyen környéken járunk most, ahonnan tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthetőek a belsőbb részek, ugyanakkor kellően távol esik a zajos főúttól és kellemes kertvárosi hangulat lengi körbe a környék utcáit.

A Klapka utcáról van szó, ahonnan a Kispesti Waldorf óvoda és az uszoda is csupán karnyújtásnyira van, sőt innen a bevásárlási lehetőségek és egészségügyi intézmények is néhány perc alatt elérhetőek. A tömegközlekedők is kiemelt helyzetben vannak errefelé, a busz- és a villamosmegálló is pár perces sétával elérhető. A környék tehát ideális választás kisgyermekeseknek vagy családalapítás előtt álló pároknak, ez azonban önmagában még nem elég. A megfelelő lokáció mellett meg kell találni azt az ingatlant, mely minden családtag számára kényelmes körülményeket és valódi otthont nyújt.

Ebben a kellemes kertvárosi környezetben épülnek új építésű tágas sorházi otthonok, ahol most egy kétszintes 138 négyzetméteres ingatlant mutatunk be. A kétszintes sorházban 3 hálószobát, konyhát, 2 fürdőszobát és igény esetén egy dolgozószobát alakítanak ki, valamint tartozik hozzá egy több, mint 17 négyzetméteres fedett garázs is és több terasz is. Minden ingatlanhoz saját használatú kertrész kapcsolódik, ahol jó időben együtt vacsorázhat a család, vagy grill partyval egybekötött baráti / családi összejöveteleket tarthat.

Családi otthon vásárlásakor végül nem feledkezhetünk el a finanszírozásról sem, ezekre az ingatlanokra pedig az összes családi kedvezmény igénybevehető, ami jelenleg a piacon van.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)