Szegeden tanulsz és albérletet keresel? Segítünk megtalálni a megfelelő lakást

Nem rég kihirdették az egyetemi ponthatárokat, ezáltal sokan örülhettek, hogy felvették őket abba az intézménybe, ahol tovább szerettek volna tanulni. Azonban a lakhatást nem mindig egyszerű megoldani, főleg ha vidéki városban tanulunk tovább. A kollégiumokban limitált férőhely van, és sokszor nem kényelmes több diákkal összezsúfolva élni. Ilyenkor pedig kiadó lakást kell keresni, aminél fontos szempont, hogy egyszerre legyen megfizethető és az egyetemhez közeli. Mai cikkünkben a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak segítünk megfelelő albérletet találni a tanév kezdése előtt.

A Holló utcában található ez az 1+1 fél szobás kiadó lakás. Az 55 négyzetméteres, harmadik emeleti ingatlanhoz tartozik még egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy kamra is. A lakás teljesen felújított, parkettás és gépesített. Csendes utcában található, de mégis a belvároshoz közel. Az egyetemhez mindössze 16-20 perc alatt eljuthatunk tömegközlekedéssel. A közelben több étterem és élelmiszerbolt található.

A Nemes Takács utcában kiadó ez 2 szobás lakás. A 34 négyzetméteres ingatlan egészét a szobák mellett egy konyha és egy fürdőszoba alkotja. A lakás mosógéppel, mikróval és hűtővel felszerelt. Hosszútávra keresnek bérlőt, akár azonnali költözéssel. A Szegedi Tudományegyetem negyed óra alatt elérhető, míg a Bölcsészettudomány Kar 9 perces, a Mérnöki Kar pedig mindössze 6 perces sétatávolságra található. A közelben cukrászda, edzőterem és élelmiszerbolt található. Tökéletes egyedül beköltözőknek és pároknak is.

Az Ady térnél, közvetlenül a József Attila Tanulmányi és Információs Központ mellett található ez az 1 szobás lakás. Az ingatlan a belvároshoz közel fekszik, csendes, földszinti-félszuterén részen. Berendezve kiadó, ezért az ágy, a hűtő és egyéb bútorok vele együtt járnak. A 26 négyzetméteres lakásban a hálószoba mellett egy konyha, egy zuhanyzóval ellátott fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség is helyet kapott. A Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar mindössze pár perc, a Mérnöki Kar 6 perc, a főépület pedig 7 perc sétatávolságra található. A közelben éttermek és kávézók is vannak.

Szintén a Nemes Takács utcában található ez az 1+1 fél szobás lakás is. Az 50 négyzetméteres első emeleti lakás teljesen berendezéssel és gépesítve áll a beköltöző diák rendelkezésére.  A szobák mellett egy fürdőszoba, egy külön mellékhelyiség, konyha, spájz és erkély alkotja a lakás egészét. Emellett közös tároló és pince is tartozik a társasházhoz. A napfényes, csendes ingatlan az utcára néz, és egy rendkívül jó állapotú és nyugodt lakóközösségű házban van. Az egyetemi könyvtár közelében fekszik, és az egyetemektől 5 percre található. A közelben élelmiszerbolt, gyógyszertár és háziorvosi rendelő is fellelhető. Az ingatlan hosszútávra, de minimum egy évre kiadó.

A Tisza Lajos körúton, a volt Centrum Áruházzal szemben található ez az 1 szobás lakás. A 35 négyzetméteres ingatlan a Széchenyi térre néz, és a hálószoba mellett konyha és fürdőszoba van benne. A közlekedés kiváló, hiszen csupán egy perc alatt elérhető a 3, 3F és 4-es villamos, valamint a 8-as és 10-es trolibuszok is. Tömegközlekedéssel 7 perc alatt eljuthatunk az egyetemre. A közelben található élelmiszerbolt, patika és drogéria.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

© 2024 (v2.202102)