Lenyűgöző tengerparti villák Horvátországban!

Igazi nyári válogatást hoztunk mára, ezúttal azonban nem a Balatonra vagy a Velencei-tóra látogatunk el. Horvátország idén is, mint mindig a magyarok egyik legnépszerűbb úticélja. Néhány óra alatt eljuthatunk az Adriai-tengerhez, nem csoda, hogy sokan minden évben, vagy évente többször is ellátogatnak, valamelyik szép horvát településre. Felmerülhet hát a kérdés, balatoni nyaraló helyett miért ne lehetne inkább tengerparti nyaralót vásárolni? Hoztunk néhány lenyűgöző tengerparti házat, ha nyaralót vagy befektetési lehetőséget keresel!

Válogatásunkat egy luxus apartmanházzal kezdjük, mely Vir szigetén található. A tengertől mindössze 80 méterre található ikerházban két apartman került kialakításra, elhelyezkedéséből adódóan tehát gyönyörű panorámával rendelkezik. A minimál stílusú ingatlan belső kialakításában lakberendező segédkezett, az egyik apartman a földszinten, a másik az emeleten kapott helyet. Mindkét apartman 2 hálószobával amerikai konyhás nappalival és fürdőszobával rendelkezik. Az épület előtt gyönyörű medence és kerti sütögető kapott helyet.

Zadartól 5 km-re, Sukosan községben található ez a 7 szobás újszerű családi ház. A környéket változatos strandok, olajfa-, és szőlőültetvények és gyönyörű tengerpartok jellemzik. A kétszintes ingatlant egy part menti mellékúton keresztül közelíthetjük meg.
A 92 négyzetméteres földszinten két hálószoba, nappali, fürdőszoba, valamint konyhasarok kapott helyet, valamint több terasz is kapcsolódik hozzá. A 84 négyzetméteres emeleten 4 hálószoba, két fürdőszoba található, innen három balkon nyílik. A házhoz tartozik továbbá egy kis kerti faház és egy kültéri zuhanyzó is, ami pedig külön kiemelendő, hogy a kerti kaputól 7 méterre található a tengerpart, ami szinte saját használatú.

Az Opatijához tartozó Icicin, egy hat lakásos házban található a következő 103 négyzetméteres lakás, melyben egy 45 négyzetméteres nappali-konyha helyiség, három szoba, valamint fürdőszoba és kamra található. A társasházhoz egy hatalmas medence is tartozik, melyet a lakók használhatnak.

Válogatásunk végére Krk közelében mutatunk egy fényűző házat. A 300 négyzetméteres ingatlanban nappali, konyha, nyolc hálószoba, négy fürdőszoba, valamint két terasz és két erkély található. A családi házat gyönyörűen parkosított udvar öleli körbe, ahol medence is helyet kapott. A házból lenyűgöző panoráma tárul a tengerre.

0

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

© 2022 (v2.202102)