Lenyűgöző tengerparti villák Horvátországban!

Igazi nyári válogatást hoztunk mára, ezúttal azonban nem a Balatonra vagy a Velencei-tóra látogatunk el. Horvátország idén is, mint mindig a magyarok egyik legnépszerűbb úticélja. Néhány óra alatt eljuthatunk az Adriai-tengerhez, nem csoda, hogy sokan minden évben, vagy évente többször is ellátogatnak, valamelyik szép horvát településre. Felmerülhet hát a kérdés, balatoni nyaraló helyett miért ne lehetne inkább tengerparti nyaralót vásárolni? Hoztunk néhány lenyűgöző tengerparti házat, ha nyaralót vagy befektetési lehetőséget keresel!

Válogatásunkat egy luxus apartmanházzal kezdjük, mely Vir szigetén található. A tengertől mindössze 80 méterre található ikerházban két apartman került kialakításra, elhelyezkedéséből adódóan tehát gyönyörű panorámával rendelkezik. A minimál stílusú ingatlan belső kialakításában lakberendező segédkezett, az egyik apartman a földszinten, a másik az emeleten kapott helyet. Mindkét apartman 2 hálószobával amerikai konyhás nappalival és fürdőszobával rendelkezik. Az épület előtt gyönyörű medence és kerti sütögető kapott helyet.

Zadartól 5 km-re, Sukosan községben található ez a 7 szobás újszerű családi ház. A környéket változatos strandok, olajfa-, és szőlőültetvények és gyönyörű tengerpartok jellemzik. A kétszintes ingatlant egy part menti mellékúton keresztül közelíthetjük meg.
A 92 négyzetméteres földszinten két hálószoba, nappali, fürdőszoba, valamint konyhasarok kapott helyet, valamint több terasz is kapcsolódik hozzá. A 84 négyzetméteres emeleten 4 hálószoba, két fürdőszoba található, innen három balkon nyílik. A házhoz tartozik továbbá egy kis kerti faház és egy kültéri zuhanyzó is, ami pedig külön kiemelendő, hogy a kerti kaputól 7 méterre található a tengerpart, ami szinte saját használatú.

Az Opatijához tartozó Icicin, egy hat lakásos házban található a következő 103 négyzetméteres lakás, melyben egy 45 négyzetméteres nappali-konyha helyiség, három szoba, valamint fürdőszoba és kamra található. A társasházhoz egy hatalmas medence is tartozik, melyet a lakók használhatnak.

Válogatásunk végére Krk közelében mutatunk egy fényűző házat. A 300 négyzetméteres ingatlanban nappali, konyha, nyolc hálószoba, négy fürdőszoba, valamint két terasz és két erkély található. A családi házat gyönyörűen parkosított udvar öleli körbe, ahol medence is helyet kapott. A házból lenyűgöző panoráma tárul a tengerre.

0


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

© 2024 (v2.202102)