Gyönyörű családi házak a Balaton déli partjáról

Sokan keresnek házakat a Balaton partján, nem csak nyaralás céljából, hanem állandó otthonnak is. Rengetegen szeretnének a magyar tenger közelében élni, és mindennapjaikat nyaralásként megélni. Mai cikkünkben a Balaton déli partján fekvő településekről mutatunk gyönyörű családi házakat.

Balatonlellén a boglári hegyhez közel fekszik ez a 2001-ben épült, 317 négyzetméteres családi ház. Fákkal övezett, csendes utcában található, a Virág strandtól mindössze 10 perces sétatávolságra. Az ingatlan 2020-ban felújításon esett át. A 7 szobás lakás földszintjén egy hálószoba, étkezős konyha, kamra, nappali, dolgozó sarok, mellékhelyiség, fürdőszoba és terasz van. A tetőtérben étkezős konyha, kamra, 2 hálószoba, erkély, fürdőszoba toalettel és egy külön mellékhelyiség kapott helyet. Az egyik itt található hálószobából juthatunk el egy nyolcszögletű toronyrészben kialakított télikertbe. A tetőtér hátsó részében 4 egymásból megközelíthető szoba került kialakításra, ami egy kis ráfordítással külön lakrésszé is alakítható. A ház végében még egy külön fűtött lakrész is készült, amiben egy teakonyhás szoba és fürdőszoba található, mellette saját garázzsal.

 

Zamárdi csendes, családias környezetében található ez a 2006-ban épült 4 szobás családi ház. A 200 négyzetméteres ingatlan földszintjén nappali, konyha-étkező, télikert, kamra, mellékhelyiség, fürdőszoba és mosókonyha található. Az emeletre érve 3 hálószobát, gardróbot, padlófűtéses fürdőszobát, külön mellékhelyiséget és két teraszt találunk. A ház helyiségei radiátoros fűtéssel, kandallóval és központi klímával ellátottak. A kertben egy 180 négyzetméteres feszített víztükrös medencét alakítottak ki, amit két hőszivattyú fűt. Mellette kerti grillező és konyha biztosítja a nyári társasági összejövetelek központját. Továbbá az udvaron egy különálló épületben egy háromállásos garázst is találunk. A csodás családi ház 1300 méterre fekszik a Balatontól.

 

Balatonlellén található ez a gyönyörű, 2021-ben felújított, 7 szobás családi ház. A 253 négyzetméteres ingatlan szintjei belső és külső lépcsőről is megközelíthetők, ezért vendégháznak, kétgenerációs családi háznak és nyaralónak is kiválóan alkalmas. A földszinten egy tágas nappali és egy mosókonyha kapott helyet. Az első emeleten étkező, konyha, nappali, hálószoba, mellékhelyiség, fürdőszoba és egy hatalmas erkély található, míg a második szinten 4 hálószoba, fürdőszoba és egy erkély van. A házban klíma, padlófűtés és kombi gázkazán biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy dupla garázs, automata garázskapuval. A ház a teljes berendezéssel együtt azonnal költözhető.

Balatonkeresztúron a Balaton parttól 1600 méter távolságra található ez a 3+3 szobás, új építésű családi ház. Benne egy tágas nappali-konyha-étkező, hálószobák, fürdőszoba és dolgozószoba került kialakításra. A nappaliból kilépve egy fedett, térkövezett, 50 négyzetméteres teraszra érkezünk, ahol a friss levegőn iszogathatjuk a reggeli kávét, vagy fogadhatjuk nyáron a vacsoravendégeket. A forró nyári napokat pedig a nappaliban elhelyezett klíma segít elviselhetővé tenni. 2020-ban a háztető déli oldalára napaelem rendszer került felszerelésre, ami az egész ház áramszükségletét megtermeli. A telek gondozott, pázsittal és dísznövényekkel ültetett.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)