Álom luxuskivitelben: íme Budapest legexkluzívabb lakásai

Budapest gyönyörű otthonokat kínál az érdeklődök számára, a luxus pedig nem csak házakban, hanem lakásokban is megjelenik. Prémium minőségű berendezés, páratlan panoráma és tágas terek jellemzik ezeket az ingatlanokat. Mai cikkünkben felső kategóriás, álom lakásokat mutatunk a fővárosból.

Az V. kerületben, a Vörösmarty tér szomszédságában található ez a két szintes luxus lakás. A 159 négyzetméteres ingatlan egy 2010-ben átadott palota ötödik emeletén helyezkedik el. A kétszintes, loft jelleggel rendelkező, 2+2 szobás lakás egészét a hálószobák mellett egy amerikai konyhás nappali, étkező és fürdőszoba alkotja. Az épület első emeletén irodák, a földszinten exkluzív üzletek, alatta pedig négyszintes teremgarázs kapott helyet. A lakók biztonságára egy 24 órás portaszolgálat vigyáz. A sportolni vágyók számára fitness terem áll rendelkezésre.

Szintén az V. kerületben, a Vörösmarty téren fekszik ez a csodaszép, luxus penthouse lakás. A 268 négyzetméteres ingatlan 3 szobából, étkezőből, konyhából és fürdőszobából áll. Tartozik hozzá egy hatalmas, 68 négyzetméteres terasz is, ahonnan csodás városi panorámában gyönyörködhetünk. A lakás 7 méteres belmagassággal rendelkezik, és két autó számára parkolóhely is van hozzá a teremgarázsban. A Duna-part mindössze 1 percre található.

Budán, a Rózsadombon található ez az elegáns, prémium minőségben megépített lakás. A 130 négyzetméteres otthon hatalmas üvegfelületű nappalijából és hálószobájából gyönyörű kilátás nyílik a Parlamentre, a Gellérthegyre és a Margit-szigetre. Étkezős konyha és nappali, járható gardrób, háztartási helyiség, vendégmosdó, egy hálószoba és a hozzátartozó fürdőszoba alkotja a lakás egészét. Az ingatlan terei tágasak és nagy belmagasságúak.

A VI. kerületben található ez a 4 szobás luxus ingatlan, mely egy 1900-as években épült liftes társasház 2. emeletén helyezkedik el. A 120 négyzetméteres lakás prémium minőségben került felújításra, az új lakók számára bútorozva és gépesítve áll rendelkezésre. Az otthon egy tágas nappaliból, 2 hálószobából, 2 fürdőszobából, egy dolgozószobából és egy konyhából áll. A hatalmas ablakai páratlan panorámát nyújtanak a belvárosra és a Bazilikára. A ház nyugodt és csendes lakóközösséggel rendelkezik.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

© 2022 (v2.202102)