A Pécsi Tudományegyetem hallgatója vagy és lakást keresel? Segítünk albérletet találni

Sok egyetemistának meg kell küzdenie a lakhatással, mivel a kollégiumok limitált férőhellyel rendelkeznek. Ez azonban nem is mindig a legkényelmesebb választás, hiszen akár zsúfolt is lehet és nehéz alkalmazkodni másokhoz. Ilyenkor kiadó lakást kell keresni, aminél a legfontosabb szempont, hogy jó árban legyen és közel az oktatási intézményhez. A mai cikkünkben a Pécsi Tudományegyetem hallgatóinak segítünk megtalálni a megfelelő albérletet.

A Gosztonyi Gyula utcában, az Orvosi Kar közvetlen közelében található ez a 2 szobás, 47 négyzetméteres kiadó lakás. A két különnyíló szobás lakás teljesen új berendezéssel vár 2 nemdohányzó egyetemi hallgatót. Az ingatlannak helyet adó négy emeletes panelház külső hőszigetelést kapott, a lakás nyílászárói is hőszigeteltek. Tökéletes választás ha egyedül laknánk, vagy ha egy másik diákkal szeretnénk megosztani.

 

Egyetemvárosban, a Szigeti úton található ez az 1 szobás garzonlakás. A 35 négyzetméteres ingatlanban az amerikai konyhás nappali és a háló egy helyiségben található, a fürdőszoba külön nyílik. A lakás kompletten felújított, teljesen felszerelt és bútorozott. Az ingatlanhoz erkély is kapcsolódik. Az Orvosi Kar pár percre található.

 

Az Alkotmány utcában szeptembertől kiadó ez a földszinti, 30 négyzetméteres lakás. Az 1 szobás ingatlan felújításon esett át, és bútorozva, valamint gépesítve áll rendelkezésre. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a közelben vannak éttermek és élelmiszerbolt is, az egyetem épületei pedig 5-10 perc kényelmes sétával egyszerűen elérhetők. Továbbá a belváros is mindössze 3 perc alatt megközelíthető.

Pécs belvárosában, a Garay utcában található ez az 1 szobás, 2. emeleti lakás. A 36 négyzetméteres ingatlan konyhája és fürdőszobája teljeskörű felújításon esett át, az egész lakásban cserélték a nyílászárókat. A szoba parkettás, a többi helyiség járólapos, az ingatlanhoz erkély is kapcsolódik.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)