Középpontban a víz: prémium új lakópark közvetlenül a Duna-parton!

Mai cikkünkben egy egészen egyedi beruházást mutatunk be, amelyet vízparti fekvése, látványos építészeti megoldásai és különleges szolgáltatásai emelnek ki a főváros új építésű ingatlanjainak sorából. A Metrodom River lakópark közvetlenül a Duna-parton kínál új építésű okosotthonokat, amelyek sokkal többet nyújtanak az átlagos lakóparki otthonoknál. Középpontban a család, a sport és wellness, és természetesen a víz áll.

A lakópark lokációja népszerű, hiszen Újbuda folyóparti részén, a  Budafoki úton épül a Metrodom River, amely más vízparti lakóparkokkal ellentétben valóban a Duna-parti sétányig nyúlik. A lakópark keleti kapuján keresztül közvetlenül a vízparti sétányra léphetünk ki, amely nem csak látvány szempontjából lenyűgöző, hanem rengeteg lehetőséget is kínál a kikapcsolódásra. A hosszú séták, az esti kocogás és biciklizés tökéletes terepe a folyópart, ráadásul a lakópark saját közösségi csónakházának köszönhetően az itt élőknek lehetősége van kajakot bérelni és bebarangolni a Dunát az egész családdal.

A lakópark főbejáratán kilépve egyből bekapcsolódhatunk a főváros forgatagába és pillanatok alatt a belvárosba érhetünk. A Metrodom Rivertől 1 percre található a 133E busz megállója, amellyel átszállás nélkül lehet eljutni a pesti belvárosba (Március 15. tér, Ferenciek tere, Blaha Lujza tér, Keleti Pályaudvar). Szintén itt áll meg a 103-as busz, amivel néhány perc alatt elérhető az M4-es metró, illetve sétatávolságon belül van az 1-es, valamint a 41-es villamos is. A napi bevásárlást és egyéb teendőinket elvégezhetjük a szintén a Budafoki úton található Újbuda Centerben, ahol többek között Tesco, DM, könyvesbolt, posta és ruhatisztító is található.

A három hektáros, parkosított telken fekvő, 6 lakóépületet magába foglaló beruházás keretén belül összesen 712 lakás épül fel. A lakóparkot minden oldalról kerítés veszi körbe, ezzel garantálva a lakók biztonságát. Parkolásra a felszín alatt kialakított teremgarázsban van lehetőség, aminek köszönhetően a belső kertet nem zavarja autós forgalom, így a gyerekeket is szabadon lehet engedni játszani.

Ahogy a bevezetőben is említettük, a Metrodom River épületei építészeti szempontból is kiemelkedő megoldásokat mutatnak. Az épületek külső megjelenését elegáns, ugyanakkor modern stílus jellemzi, ehhez pedig az alacsonyabb épületszárnyak tetején megjelenő gazdag növényzet párosul, amely összeköti az épületeket a természeti környezetével, illetve a magasabb szintekről letekintve is kellemes látvány tárul elénk. A lakások többségéből csodálatos kilátás nyílik a Dunára, illetve a Budai-hegységre.

A lakóépületek belső terei is tartogatnak különlegességet, a sötét lépcsőházak és folyósók helyett ugyanis 5 emelet magas, tágas, világos átriumot építenek, aminek oldalai és teteje is üvegből van, ezáltal egy napfénnyel beragyogott, tágas tér fogadja a haza érkezőket. Ez néhány év múlva valódi oázissá fejlődik a földszinten elültetett mediterrán növényzetnek köszönhetően, amelyet pálmákkal és díszmedencékkel tesznek teljessé.

A Metrodom River lakópark változatos méretű és elrendezésű otthonokat kínál, amelyek egytől egyig a beruházó saját fejlesztésű, Dual Eco hűtő-fűtő rendszerével lesznek felszerelve, ami nem csak energiatakarékos, hanem környezetbarát is. A Metrodomtól megszokott módon a lakások okosotthon rendszerrel vannak felszerelve, ami kényelmes és energiatakarékos megoldást kínál a lakók számára, hiszen könnyen ellenőrizhetővé teszi például a távolról is vezérelhető hűtést, fűtést, valamint a nyílászárók állapotát is.

Végül nem mehetünk el a lakópark által kínált egyedi szolgáltatások mellett sem, amelyek közül az egyik legfontosabb a kiépített kamerarendszer, valamint a két fős, 24 órás portaszolgálat, amely gondoskodik a lakók mindennapi biztonságáról és nyugalmáról. A parkon belül kávézó, grill- és közösségi teraszok, kül- és beltéri edzőterem, jóga és tai chi terasz, valamint szauna várja a lakókat. A családosok kényelmének érdekében, több korosztályos játszótér, vizes játszótér és baba játszószoba várja a kicsiket, sőt a Metrodom River lakóparkon belül magánbölcsőde és óvoda is működik majd!

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)