Legyen a budai Várban saját tulajdona!

A budai Várban lakni kuriózum, különösen akkor, ha itt egy saját tulajdonú lakást birtokolhatunk. Hiszen itt ez igazán ritkaságnak számít, a várfalon belül mindössze 20% körül van a saját tulajdonú lakóingatlanok száma. Mai cikkünkben egy olyan saját tulajdonú, belső kétszintes, nagy teraszos lakást mutatunk, amelyhez hasonló méretűt, 10-et sem lehet találni, így igazi kuriózumnak számít.

Budán a Várnegyedben élni semmihez sem hasonlítható érzés. A kanyargós, macskaköves utcák egyedi hangulata mindenkit rabul ejt, a számtalan étterem, kávézó kikapcsolódási lehetőséget nyújt, a rengeteg látnivaló pedig mindig jó okot ad egy kellemes sétára. Itt, a Mátyás-templomtól a Dísz tér felé induló Tárnok utcában áll egy társasház, melynek most egyik saját tulajdonú lakása vált eladóvá.

A belső kétszintes lakás azért is ideális választás, mert ablakai az utcára és a csendes, zöld, intim kertre is néznek, így a nappaliból kinézve részesei lehetünk a vidám városi forgatagnak, míg a kertre néző szobák ideálisak lehetnek hálószobának, ahol nyugodtan pihenhetünk.

A nappali az ingatlan alsó szintjén található, illetve itt kapott helyet az előtérből nyíló konyha, kamra, a kézmosóval felszerelt mosdó, és az egyik kertre néző szoba is. Ebből a kertre néző szobából léphetünk ki a tágas teraszra, ami növényekkel, kerti bútorral berendezve a lakás leghangulatosabb része és egyben reggelik, nyári vacsorák vagy akár csak egy-egy finom kávé elfogyasztásának helyszíne lehet.

A felső szinten, részben tetőtérben kapott helyet két hálószoba, melyek közül az egyik az utcára, a másik a kertre néz. A két hálószobához két külön fürdőszoba is kapcsolódik, az egyik fürdőkáddal, a másik zuhanyzóval felszerelve. A lakás szép burkolatokkal, parkettázott szobákkal, gépesített konyhával, újszerű állapotban várja új tulajdonosát.

A lakás méretéből adódóan és elhelyezkedése okán is ideális családok számára is, hiszen a környéken bölcsőde, óvoda, iskola és játszótér is megtalálható. Ugyanakkor minden adott, ami a mindennapi élethez kell, így például élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta is akad a közelben, a Dísz térről induló 16-os buszokkal pedig gyorsan a város egyik legjelentősebb közlekedési csomópontjának számító Széll Kálmán téren lehetünk.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)