A pesti oldal csoda-kertvárosában

A XIV. kerület jól megközelíthető, a pesti belvárosi részekhez közel eső, de mégis óriási kiterjedésű zöld kertvárosa sok-sok Pesten családi házat kereső álma. Itt nem csak a tavasz, a nyár, de az ősz és a tél is gyönyörű, mintha kiszakadtunk volna a pár percre lévő Budapest nyüzsgéséből. Errefelé mutatunk most egy, a környék viszonylatában kifejezetten megfizethető, ráadásul egy villamosmegállótól valóban csak egy-két percnyi sétára lévő, tágas családi házat.

Sok esetben egy családi ház vásárlása a szomszédokon, a környezeten bukik el. Mi azonban most mutatunk egy olyan zuglói, tágas, jól karbantartott családi házat, ami igen nívós környéken van, a mai árakhoz képest pedig kifejezetten jó ajánlatnak számít.

Itt, a Nagy Lajos Király útjától kezdődő kertvárosi részen jellemzően tehetős, sikeres emberek, családok élnek. Itt egy kétgyermekes családnak alkalmas újszerű, vagy csak felújított lakás is a 100 millió felett érhető el. De egy új lakás helyett bizony érdemes lehet egy sokkal-sokkal tágasabb, saját kerttel, önálló dolgozó szinttel és igazi többgenerációs élettérrel megáldott, még tető irányában is bővíthető házat venni.

Ezúttal éppen egy ilyet mutatunk be. A ház Zugló központjában, a Bosnyák tér és az Örs Vezér tere közt félúton, a 3-as villamos egyik megállójától csak 1-2 percnyi sétára van, mégis egészen csendes, nyugalmas környéken van.
Tehát, ahogy emlegettük, a békés, idilli zuglói kertvároshoz tartozik, de mégis szinte belvárosias nem csak a megközelíthetősége, de még az intézményi, bolti ellátottsága is.

Például szűk negyedóra alatt el is sétálhatunk a Bosnyák térre vagy az Örs Vezér terére, de persze ennél jóval közelebb is akadnak boltok, éttermek, szolgáltatók. Nem is szólva az ősfás kertvárosi utcákról, a környező játszóterekről, parkokról – erről a Pesten egészen ritka miliőről, a remek környékről.

A házat tizenöt éve teljes körűen felújították két szinten; ugyanakkor a padlástérben igény szerint kialakítható még egy további szint. Az alsó szinten jelenleg vállalkozásra kialakított terület működik, mely iroda és stúdió funkciót is ellát.

Ez a lenti szint olyannyira igényesen kialakított, hogy önálló lakrészként is használható. Az emeleten, egy világos, élhető dupla-komfortos lakrész található, 3 szobával és egy terasszal.

 

A telek hátsó részén gondozott füvesített kert található automata öntöző rendszerrel, a ház előkertjében 2 fedett autóbeálló kapott helyet. Ez a ház így kifejezetten ideális lehet annak, aki szeret otthon dolgozni, de mégis külön a családtól, vagy alkalmas 2 generáció részére is.

A cikk a ház értékesítőjének megbízásából készült.

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)