Pezseg az élet a medencében: két napon belül költözhetsz balatoni panorámás apartmanodba!

A felejthetetlen balatoni nyaralás után jó lenne ősszel még leutazni a tóhoz? Esetleg egy saját ingatlant vásárolni, ahol egy újabb lezárás miatt kellemesebb környezetben telne a home office? Télen korcsolyázni menni, vagy ellátogatni a közeli gyógyfürdőkbe? Egy balatoni apartman egész évben biztosítja a tartalmas kikapcsolódás lehetőségét, most egy olyan beruházást mutatunk, ahol két nap múlva már a medencében élvezhetjük az ősz első napjait.

Egy balatoni ingatlan akkor igazi ajándék, ha megvásárlása után már rögtön ki is élvezhetjük minden előnyét. A használt ingatlanok esetében ez azért jelenthet problémát, mert először valószínűleg fel kell újítanunk, míg egy új építésű ingatlanra legtöbbször hónapokat kell várni. És ha mindez még nem lenne elég, a berendezést is meg kell oldanunk.

A Balatonlellén nemrég átadott Napfény Resort Balatonlelle azonban azonnal költözhető lakásokat kínál, ami azt jelenti, hogy ha ma szerződünk és utaljuk a vételárat, akkor holnap már átvehetjük a prémium bútorokkal kompletten berendezett ingatlan kulcsait, és az első perctől élvezhetjük a Balaton-parti napsütést, ami egyedülálló a piacon.

Mindez természetesen egy Balaton-parti telken található, az egykori SZOT üdülő helyén, de ne gondoljuk, hogy egy régi üdülő újjáépítéséről van szó. A régi épületet ugyanis teljesen elbontották és a helyére a jelenleg legmodernebb technológiával építették fel a Napfény Resort Balatonlellét, ami így a legmagasabb minőséget is garantálja.

A beruházás a város központjához közel, a vasútállomás, kikötő, éttermek, cukrászdák, bevásárlási lehetőségek és minden egyéb szolgáltatás közelében helyezkedik el, és közvetlen kapcsolatos a szabadstranddal is. Budapestről pedig mindössze másfél óra alatt itt lehetünk az M7-es autópályának köszönhetően.

A kiváló lokáció mellett pedig páratlan panorámát is kínál az épület a Balatonra, hiszen minden lakáshoz kapcsolódik terasz, a kilátást pedig a pontmegfogott üvegkorlátok teszik teljessé. A társasház összesen két épületrészből áll, melyek közül a magasabb földszint plusz hét emelettel Balatonlelle legmagasabb épülete, míg az alacsonyabb földszint plusz két szintes, de a panoráma innen is élvezhető. A beruházásban összesen 50 lakás kapott helyet, melyek legtöbbje már gazdára talált, és a legtöbb lakó már be is költözött, így érdemes sietnie annak, aki azonnal költözhető Balaton-parti ingatlant szeretne.

A társasház kiváló minőségben épült, közel nulla energiaigényű, megfelel a 2021-ben életbe lépett energetikai követelményeknek, a lakások exkluzív belső tereit pedig a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design tervezte és prémium minőségű bútorokkal kerülnek átadásra.

A lakókat az udvaron medence is várja, az autók parkolását 50 parkolóhely biztosítja, a kerékpárok tárolására pedig fedett biciklitárolóban van lehetőség, amit az első lakók már igénybe is vettek. Csatlakozzon Ön is, költözzön holnap egyetlen bőrönddel!

A cikk megjelenését a Napfény Resort Balatonlelle fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

© 2024 (v2.202102)