240 millió felett: ilyen fényűző luxus házak is találhatóak Magyarország városaiban

Mindenki ábrándozott már arról, hogy milyen lehet luxus körülmények között élni. Sajnos azonban ez az életstílus kevés embernek adatik meg. Hazánkban azonban vannak a hollywood-i filmekben látottakhoz hasonló házak. Mai cikkünkben Magyarország különböző városaiból mutatunk ilyen fényűző ingatlanokat.

Sopronban, a Lövérek szívében található ez a gyönyörű 2003-ban épült családi ház. A 203 négyzetméteres ingatlan egészét 5 szoba, 2 nappali, 3 fürdőszoba, konyha, kamra és egy napfényes galéria alkotja. Az alagsorban helyezkedik el a wellness részleg, ahol medence, jakuzzi és finn szauna kapott helyet. A ház szintjei gránit burkolatú csigalépcső köti össze. A fűtést gázkazán adja, a hőleadás padlófűtésen és radiátorokon keresztül történik. A házhoz tartozik még egy három beállásos, elektromos kapus garázs is.

Debrecen frekventált, mégis csendes részén fekszik ez a 2020-ban épült, 6 szobás családi ház. A 360 négyzetméteres ingatlan 2 emeletén továbbá 5 fürdőszoba és konyha kapott helyet. A 1200 négyzetméteres kertben egy feszített víztükrű medence, jakuzzi, valamint egy 3 beállásos garázs is található. A ház ára magába foglalja a beépített lámpákat, csillárokat, a beépített konyhát, napelemet és a riasztórendszert is.

Budakeszin található ez a 330 négyzetméteres, 4+2 szobás családi ház. A 2009-ben épült ingatlan központi részét képzi a nagyjából 6 méter belmagasságú étkezős konyha és a kandallóval ellátott nappali. A lakótérhez tartozik továbbá 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, 2 gardróbhelyiség, kamra és kazánház. A nappali pedig egy fedett, kertkapcsolatos teraszra nyílik. A házhoz épített wellnes helyiség is van, amiben egy szauna, pihenőrész és jakuzzi kapott helyet. Továbbá egy borospince, egy télikert és egy tripla garázs is tartozik az ingatlanhoz.

Budapest II. kerület villanegyedében található ez a 2005-ben épült, 6 szobás ingatlan. A 280 négyzetméteres ház 4 hálószobával, nappalival, konyhával, étkezővel, kamrával, konditeremmel, 2 gardróbbal és 3 fürdőszobával rendelkezik. Emellett egy szauna, egy medence és egy garázs is tartozik az ingatlanhoz. A ház minden helyisége klimatizált. Télen padlófűtés és radiátorok, valamint kandalló biztosítja a meleget.
További luxusotthonokért nézzen szét az Ingatlantájoló kínálatában!

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)