Éljen egy modern kialakítású tetőtoronyban Budapest frekventált részén

Budapest VIII. kerületében, a nagykörúthoz közel található egy nagyon tágas, nagy belmagasságú, toronyszobás lakás. Az új építésű ingatlan kiváló lokációja és kialakítása ellenére kedvező vételáron lehet az Öné, mely nem csak állandó otthonnak, de befektetésnek is kiváló. Mai cikkünkben bemutatjuk ezt a főváros szívében elhelyezkedő, modern kialakítású tetőtoronyban kialakított lakást.

Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, ugyanis a Rákóczi téren található, mégis csendesebb helyen, így nyugodt körülmények között pihenheti ki a mindennapok fáradalmait. Egy-két perc sétával elérhető a 4-es és 6-os villamosmegállója, az M4 metrómegálló és a 7-es busz megállója. Ezekkel könnyen elérhetünk szinte bárhova a fővároson belül, de akár bér-rollerekkel és bér-biciklikkel is egyszerűen eljuthatunk több fontos csomóponthoz. A közelben piac, bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, éttermek és kávézók találhatók. Emellett óvoda, iskola és egyetem is fellelhető a közelben.

A 3+1 szobás lakás egy XIX. században épített sarokház tetőterében kapott helyet, annak tornyában alakították ki a lakás 5 méteres belmagasságú nappaliját, amihez a második szinten egy hálószoba is társul. Ez a bruttó 100 négyzetméteres lakás egy felújított századfordulós ház tetőtornyában van.

A két szinten dupla komfortot találunk, az ingatlan teljesen gépesített, beépített konyhával és bútorokkal rendelkezik. Klíma is beépítésre került, így a forró nyári napokon lehűthetjük otthonunkat és a kellemesen hűvös levegőt élvezhetjük. Aki nem találja az ingatlant megfelelően nagynak, annak jó hír, hogy a lakás mellett lévő tetőtérben további, nagyjából 50 négyzetméteres lakótér van, ami a társasházzal való megegyezés után a lakással teljes egészében összenyitható.

A tetőtornyos lakás Budapest igazi gyöngyszeme, mely kulcsrakészen kerül átadásra. Bárkinek tökéletes otthonául szolgálhat aki egy nívós és elegáns, de mégis modern lakásra vágyik.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

© 2024 (v2.202102)