Éljen egy modern kialakítású tetőtoronyban Budapest frekventált részén

Budapest VIII. kerületében, a nagykörúthoz közel található egy nagyon tágas, nagy belmagasságú, toronyszobás lakás. Az új építésű ingatlan kiváló lokációja és kialakítása ellenére kedvező vételáron lehet az Öné, mely nem csak állandó otthonnak, de befektetésnek is kiváló. Mai cikkünkben bemutatjuk ezt a főváros szívében elhelyezkedő, modern kialakítású tetőtoronyban kialakított lakást.

Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, ugyanis a Rákóczi téren található, mégis csendesebb helyen, így nyugodt körülmények között pihenheti ki a mindennapok fáradalmait. Egy-két perc sétával elérhető a 4-es és 6-os villamosmegállója, az M4 metrómegálló és a 7-es busz megállója. Ezekkel könnyen elérhetünk szinte bárhova a fővároson belül, de akár bér-rollerekkel és bér-biciklikkel is egyszerűen eljuthatunk több fontos csomóponthoz. A közelben piac, bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, éttermek és kávézók találhatók. Emellett óvoda, iskola és egyetem is fellelhető a közelben.

A 3+1 szobás lakás egy XIX. században épített sarokház tetőterében kapott helyet, annak tornyában alakították ki a lakás 5 méteres belmagasságú nappaliját, amihez a második szinten egy hálószoba is társul. Ez a bruttó 100 négyzetméteres lakás egy felújított századfordulós ház tetőtornyában van.

A két szinten dupla komfortot találunk, az ingatlan teljesen gépesített, beépített konyhával és bútorokkal rendelkezik. Klíma is beépítésre került, így a forró nyári napokon lehűthetjük otthonunkat és a kellemesen hűvös levegőt élvezhetjük. Aki nem találja az ingatlant megfelelően nagynak, annak jó hír, hogy a lakás mellett lévő tetőtérben további, nagyjából 50 négyzetméteres lakótér van, ami a társasházzal való megegyezés után a lakással teljes egészében összenyitható.

A tetőtornyos lakás Budapest igazi gyöngyszeme, mely kulcsrakészen kerül átadásra. Bárkinek tökéletes otthonául szolgálhat aki egy nívós és elegáns, de mégis modern lakásra vágyik.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

A világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, a 8125 méter magas Nanga Parbatra indul június 6-án, kedden Varga Csaba Nagyváradon élő hegymászó, építész - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Az elsőként államosított Kaáli Intézet utódja, a Dunamenti REK Reprodukciós Központ Kft.-nek veszteséges lett a tavalyi éve.

Zelenszkij váratlan vendéget kapott - hamis Putyin-beszéd riasztotta meg az oroszokat

Zelenszkij váratlan vendéget kapott - hamis Putyin-beszéd riasztotta meg az oroszokat

Esti hírösszefoglaló a háború 467. napjáról.

Idén sem nyúlt a profithoz a NER üdvöskéje

Idén sem nyúlt a profithoz a NER üdvöskéje

A rossz időkre készülve inkább tartalékolt a Bayer Construct cégcsoport.

© 2023 (v2.202102)