Az igazi kertvárosi élet itt vár rád!

Zugló népszerű azok körében, akik Pesten, jó közlekedéssel, mégis viszonylag zöldövezetben keresnek lakást. A járvány alatt azonban sokan felismerték, hogy lehetne ennél is ritkábban beépített, zöldebb, sőt még kedvezőbb árfekvésű helyre is költözni, és ehhez még a jó közlekedésről sem kell lemondani. A XVI. kerületnek például van olyan része, ami ezen feltételeknek tökéletesen megfelel, ahol igazi kertvárosi élet vár.

A XVI. kerületben, Rákosszentmihály egy nagyon kedvező elhelyezkedésű városrész, itt az Iglói utcában épül most a Zöldmező lakópark, ahonnan az M0-ás és az M3-as bevezetője is néhány perc alatt megközelíthető autóval. Ugyanakkor a bevásárlási lehetőségek sincsenek messze, hiszen a János utcai Lidl néhány perc sétára, a Pólus Center pedig mindössze 2,5 km-re található innen. Ezen kívül minden fontos szolgáltatás, óvoda, iskola, játszótér, étterem, cukrászda is van a közelben, a sportolni vágyókat pedig uszoda is várja.

A beruházás egy igazi, kertvárosias, zöld területen valósul meg, L-alakú épülete egy belső kertet zár körbe és legtöbb lakása erkéllyel vagy terasszal, földszinti lakásai pedig kertkapcsolattal is rendelkeznek majd. A budapesti viszonylatban nem túl nagy lakóparkban 128 lakás kap helyet, ami így nagyon jól illeszkedik majd a kertvárosi környezetbe.

A lakások között minden korosztály megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, hiszen az első lakást kereső fiatalok számára ideális 31 nm-es garzontól, a családok számára tökéletes 83 nm-es, 3 szobás lakásokig minden megtalálható a kínálatban. Az idősebbek és a családok pedig biztosan nagyra értékelik majd a nagy teraszos és a kertkapcsolatos lakásokat.

A lakásokat elektromos redőnnyel és klímával is felszerelik, parkolásra pedig a mélygarázsban és a felszíni beállókon lesz lehetőség, illetve tárolókat is lehet majd vásárolni.

A beruházást idén tavasszal kezdték el építeni és 2022 végén már át is adják a lakásokat. A határidő tartására és a minőségre pedig garanciát jelent, hogy a generálkivitelezés a több évtizedes tapasztalattal rendelkező BAYER Construct vállaltcsoport kezében összpontosul.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)