Az igazi kertvárosi élet itt vár rád!

Zugló népszerű azok körében, akik Pesten, jó közlekedéssel, mégis viszonylag zöldövezetben keresnek lakást. A járvány alatt azonban sokan felismerték, hogy lehetne ennél is ritkábban beépített, zöldebb, sőt még kedvezőbb árfekvésű helyre is költözni, és ehhez még a jó közlekedésről sem kell lemondani. A XVI. kerületnek például van olyan része, ami ezen feltételeknek tökéletesen megfelel, ahol igazi kertvárosi élet vár.

A XVI. kerületben, Rákosszentmihály egy nagyon kedvező elhelyezkedésű városrész, itt az Iglói utcában épül most a Zöldmező lakópark, ahonnan az M0-ás és az M3-as bevezetője is néhány perc alatt megközelíthető autóval. Ugyanakkor a bevásárlási lehetőségek sincsenek messze, hiszen a János utcai Lidl néhány perc sétára, a Pólus Center pedig mindössze 2,5 km-re található innen. Ezen kívül minden fontos szolgáltatás, óvoda, iskola, játszótér, étterem, cukrászda is van a közelben, a sportolni vágyókat pedig uszoda is várja.

A beruházás egy igazi, kertvárosias, zöld területen valósul meg, L-alakú épülete egy belső kertet zár körbe és legtöbb lakása erkéllyel vagy terasszal, földszinti lakásai pedig kertkapcsolattal is rendelkeznek majd. A budapesti viszonylatban nem túl nagy lakóparkban 128 lakás kap helyet, ami így nagyon jól illeszkedik majd a kertvárosi környezetbe.

A lakások között minden korosztály megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, hiszen az első lakást kereső fiatalok számára ideális 31 nm-es garzontól, a családok számára tökéletes 83 nm-es, 3 szobás lakásokig minden megtalálható a kínálatban. Az idősebbek és a családok pedig biztosan nagyra értékelik majd a nagy teraszos és a kertkapcsolatos lakásokat.

A lakásokat elektromos redőnnyel és klímával is felszerelik, parkolásra pedig a mélygarázsban és a felszíni beállókon lesz lehetőség, illetve tárolókat is lehet majd vásárolni.

A beruházást idén tavasszal kezdték el építeni és 2022 végén már át is adják a lakásokat. A határidő tartására és a minőségre pedig garanciát jelent, hogy a generálkivitelezés a több évtizedes tapasztalattal rendelkező BAYER Construct vállaltcsoport kezében összpontosul.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


© 2021 (v2.202102)