Egészségközpontnak, vállalati központnak, iskolának, rendezvény-helyszínnek…

Egészségközpontnak, vállalati központnak, iskolának, rendezvény-helyszínnek is kiváló lehet az az ingatlan, amit most mutatunk. Hiszen nagyon fejlődik jelenleg az Üllői út belső szakaszának környezete, illetve a Corvin Negyed vonzáskörzete – különösen az irodaházak, cégközpontok szaporodnak errefelé.

Még beljebb, a Ferenc körúthoz közeli részen pedig már gyakorlatilag a belvárosról beszélünk: errefelé mutatunk tehát most egy remek lehetőséget vállalkozóknak, vállalatoknak, cégközpontban, nyelviskolában, rendelőben, rendezvényhelyszínben, bemutatóteremben gondolkodóknak.

Ezúttal tehát egy olyan összefüggő iroda- illetve intézmény-együttest mutatunk a Ferencváros egyik leggyorsabban fejlődő részén, ami tökéletesen alkalmas cégközpontnak, de Pesti, fővárosi telephelynek, bemutatóteremnek, rendelőnek, rendezvényhelyszínnek, vagy mondjuk nyelviskolának kitűnő választás lehet. Mert hát nem csak a helyszín elsőrangú, de a hatalmas, több mint 530 négyzetméteres, belül két szintes, 14 helyiséggel bíró, földszinti, utcafronti ingatlanban sok fantázia van.

Ez az Üllői úti ingatlan tehát rendkívül frekventált helyen fekszik. Mindössze 3-4 perc alatt elérhető gyalogosan a 4-es és 6-os villamos megállója, valamint ugyanennyi idő alatt megközelíthető a Semmelweis Klinikák és a Corvin-Negyed metrómegálló is. A közelben élelmiszerboltok, éttermek, pláza és benzinkút is fellelhető. Ha pedig egy kis nyugalomra és friss levegőre vágyunk mi vagy a dolgozóink, akkor a Tűzliliom park és a Salkaházi Sára park egyaránt 3 perc sétára van, de az Orczy-kert is csupán negyedórányira.

A Semmelweis Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem épülete szintén 15 perc alatt elérhető, ami például kiváló egészségügyi központtá teheti az ingatlan-együttest.
Mindkét emeleten előadótermek, irodák, raktárak és szociális helyiségek találhatók, amik az ingatlan új funkciója szerint természetesen könnyedén átalakíthatók. Emellett egy jó elrendezésű pihenőtér is az irodaház részét képzi, ahol az ügyfelek várakozhatnak vagy a kollégák pihenhetnek. A földszinten a bejárat mellett egy recepció került kialakításra, ami bármely vállalkozás számára rendkívül hasznos lehet.

Az épület utoljára nyelviskolaként üzemelt, ezért jelenleg a tulajdoni lap szerinti megnevezése is iskola. Azonban a hatalmas irodakomplexum – ahogy említettük – alkalmas többek közt orvosi-egészségügyi központnak, irodának és bemutatóteremnek is.

Kiváló adottságai miatt ugyanakkor bármilyen vállalkozás megtalálhatja benne az otthonát, frekventált elhelyezkedése pedig még vonzóbbá teszi minden vállalkozásban gondolkodó számára.

A cikk megjelenését az ingatlan-komplexum értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csapást mérhetnek a TikTokra

Csapást mérhetnek a TikTokra

Olyan függőséget okozhat az alkalmazás, mint a cigaretta.

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Új üzletet nyitott a Penny a Nyugatinál.

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Több mint kétezer ellenőrzés történt.

© 2024 (v2.202102)