Cégének keres? Nézze meg ezt a menő ferencvárosi iroda- és raktárépületet!

Ha vállalkozásának keres megfelelő ingatlant, akkor fontos szempont, hogy jó kialakítású, kiváló elhelyezkedésű és teljes mértékűen kihasználható méretű legyen. Általában nem egyszerű megtalálni azt, ami ezeknek a kitételeknek mind megfelel. Azonban mai cikkünkben egy olyan ferencvárosi raktárépületet mutatunk, ami eleget tesz a kritériumoknak és tökéletes otthont nyújthat cége számára.

Az épület a Soroksári út és a Gubácsi út között található. Pest megye féli része felől az 5-ös számú főúton keresztül közelíthető meg. Az ingatlan közelében elérhető a Keleti pályaudvar és Kelebia közt húzódó vasútvonal, ami a Soroksári út mellett halad. 2 perc sétatávolságra van az 51-es és a 37-es villamos megállója, 4 percnyire pedig több busz. Emellett a H6-os és H7-es HÉV vonalak megállói is csak néhány percre találhatóak. Az ingatlan szomszédságában hasonló jellegű ipari és kereskedelmi épületek, valamint alap- és szakszolgáltatást biztosító közintézmények is fellelhetőek.

A 949 négyzetméteres ipari helyiség 2 szintből áll. Jelenleg egy galériázott kereskedelmi ingatlan, ami bemutatóteremmel együtt üzlettérként is üzemel. A földszinten 2 raktár, 2 iroda, egy eladótérrel kombinált bemutatóterem és egy szociális blokk található, míg a galérián 2 bemutatóterem, tárgyaló és közlekedő kapott helyet.

Az épület tégla kitöltő falazattal és acél szelemenes rendszerrel készült. A fűtést gáz- és szilárd tüzelésű kazán adja, emellett pedig klíma is beépítésre került, így a forró nyári napokon lehűlhetünk munka közben. A Soroksári út felé néző nyílászárókat nemrég lecserélték hőszigetelő üvegezéssel készült ablakokra.

Az ingatlant falazott kerítés veszi körbe, a Soroksári út felől részben épülettel határolt. A hozzátartozó terület teljes mértékben aszfaltozott az azt körülvevő udvarrész fedett, jelenleg raktárnak alkalmazzák. A parkolás a raktárhelyiség előtt kialakított parkolóhelyeken lehetséges korlátozottan, ami szintén óriási érték ezen a forgalmas környéken.

A 2 szintes, galériázott épület remek lehetőségeket nyújt nagyvállalkozásnak, üzletnek, bemutatóteremnek és persze kapcsolódó raktárnak is. Remek lokációja és mérete alapján tehát tökéletes választásnak bizonyul cége új helyszínének.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


© 2021 (v2.202102)