Ilyen a prémium élet Dél-Pesten, közel a Duna parthoz!

Aki Dél-Pesten, a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő városnegyedének szívében szeretne élni, annak vétek lenne kihagynia egy újonnan épülő prémium szintű lehetőséget. Itt, Ferencváros új üzleti és kultúrnegyedének központjában mutatunk most egy igen nívós, új, rövidesen költözhető lakóparkot.

Felsorolni is igen nehéz, hogy mennyi minden épült és épül most Ferencvárosban, közel a Duna Partjához. Aki évekkel ezelőtt járt erre, talán már meg sem ismerné a Haller utcát és vonzáskörzetét, annyi új lakóház, irodaház, intézmény épült fel erre az elmúlt években. Most egy épülő, új, prémium minőségű lakóparkra bukkantunk a IX. kerület, emlegetett új üzleti és kultúrnegyedének szívében; mégis egy csendes utcában a Pápay István utca elején.

E modern lakópark központi elhelyezkedése nem csak a gyors tömegközlekedést és a Duna menti kerékpározást teszi lehetővé, hanem egyúttal rövid sétatávolságra olyan nívós kulturális épületek, intézmények érhetők el innen, mint például a Nemzeti Színház vagy a Művészetek Palotája. (Képünkön a Milleniumi Városközpont irodaépületei a Duna felől, jobb oldalon a Nemzeti Színház.)

Nem csak a dinamikus, fiatalos vagy fiatal lakók számára, hanem az idősebbeknek is kedvez a közelben található Dandár Gyógyfürdő, melyben wellness szolgáltatások is vannak, és belső része hideg időben is látogatható, nem csak a strandszezonban.

A helyszín azért is előnyös, mert a főváros szinte minden „sarka” hozzávetőleg fél óra alatt elérhető közösségi közlekedéssel, méghozzá metróval vagy villamosokkal, melyekre a dugók sincsenek hatással. A hely pedig jól megközelíthető autóval is a két Duna híd, azaz a Rákóczi híd és Petőfi híd közelsége miatt. Ugyanígy az M1-M7, valamint az M5 autópályák, az M0-s és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér is jól elérhető.

Aki tehát a jövő energiatakarékos, tágas és napfényes otthonait keresi, akkor jó helyen jár. Már a képek is magukért beszélnek, de a korszerű technológiára épülő, alacsony rezsiköltségű lakások magukban hordozzák a fenntartható, tágas és világos családi otthon ígéretét, amely saját terasszal és közös belső parkkal egészül ki.

De a befektetők is remek vételre lelhetnek, hiszen néhány percre a Pápay István utcától épültek fel többek között a Nestlé, a Deutsche Telekom IT Solutions, a Vodafone, a K&H Bank, a Morgan Stanley hatalmas irodái, valamint a Haller Gardens modern irodaháza, vagy éppen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal központja. A lakás kiadását segíti a sétatávolságra lévő számos bolt, intézmény, étterem, a közeli Ferenc körút vagy nem messze lévő Corvin Plaza és Lurdy Ház bevásárlóközpontok.

Aki befektetni szeretne, az tisztában lehet azzal, hogy errefelé olyan óriási létszámú egyetemek is találhatóak, mint a Corvinus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vagy a Semmelweis Egyetem.

Mivel a Pápay lakópark szinte elkészül, így a lakásainak nagy része már el is kelt. Most főként a 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakások közül lehet válogatni, de akad itt még néhány felsőbb emeleti penthouse jellegű luxuslakás is. A mai árakhoz képest ráadásul az ár-érték arány is kimagasló; érdemes lehet az erre keresgélőknek alaposan szemügyre venni a majdnem kész projektet.

A cikk a Pápay Park beruházójának, az Indotek Group-nak a támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)