Csempésszünk egy kis meleget az őszi napokba: csodás családi házak a napfény városából, Szegedről

Szeged hazánk harmadik legnépesebb városa, ami nem is meglepő, hiszen egy gyönyörű, romantikus hangulatú település. A Tisza és a Maros folyó találkozásánál található, ezáltal igen szép helyen fekszik. Mai válogatásunkban Szegedről mutatunk a város szépségéhez dukáló csodás családi házakat.

Alsóváros csendes, zöldövezeti részén található ez a 220 négyzetméteres luxus családi ház. Az ingatlanban 3 szoba, nappali, 2 fürdőszoba, 2 mellékhelység és konyha helyezkedik el. Az egyik fürdőszobában egy hangulatos szauna is helyet kapott, a hálószobák pedig páratlan panorámával rendelkeznek. Az étkezőből egy fedett terasz nyílik, ami a gondozott kert felé néz.  A házhoz tartozik továbbá egy 2 kocsi beállására alkalmas garázs, dupla gardrób és riasztórendszer is.

Petőfi telep városrészében épült 2020-ban ez a 120 négyzetméteres, földszintes családi ház. Az ingatlan egészét 3 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, mellékhelyiség, háztartási helyiség és egy 25 négyzetméteres terasz alkotja. A ház keleti fekvésű, ezáltal napfényes ingatlan. Műszakilag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban van. Az ablakok elektromos automata redőnyökkel lettek felszerelve, a lakók biztonságáról pedig riasztórendszer gondoskodik.

Móravárosban található ez az 1988-ban épült, ám 2017-ben felújított családi ház. A 210 négyzetméteres ingatlan földszintjén egy dupla garázs, szerelő műhely és 2 tároló helyiség kapott helyet. Az első emeleten egy hatalmas nappali, konyha, spájz, mosdó és mellékhelyiség helyezkedik el, míg a második emeleten 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség van. A felújítás során a fa nyílászárók új hőszigetelt üvegekkel, redőnnyel és árnyékolókkal lett felszerelve, a konyha pedig magas minőségű bútort kapott, teljes gépesítéssel.

Alsóváros csendes, nyugodt részén fekszik ez a 2005-ben épült, három szintes családi ház. A 293 négyzetméteres otthon konyhája és étkezője nem közvetlenül a tágas nappaliból nyílik, ugyanis szinteltolással egy teljesen különálló részként helyezkedik el. Emellett 4+1 szoba, 2 fürdőszoba, 2 külön mellékhelység és 2 terasz is van a házban. Továbbá a 88 négyzetméteres pincében 2 tároló, tusoló+toalett, valamint 2 garázs kapott helyett. Az 1480 négyzetméteres parkosított kertben medence, tusoló, kemence és halastó is található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

© 2024 (v2.202102)