Csempésszünk egy kis meleget az őszi napokba: csodás családi házak a napfény városából, Szegedről

Szeged hazánk harmadik legnépesebb városa, ami nem is meglepő, hiszen egy gyönyörű, romantikus hangulatú település. A Tisza és a Maros folyó találkozásánál található, ezáltal igen szép helyen fekszik. Mai válogatásunkban Szegedről mutatunk a város szépségéhez dukáló csodás családi házakat.

Alsóváros csendes, zöldövezeti részén található ez a 220 négyzetméteres luxus családi ház. Az ingatlanban 3 szoba, nappali, 2 fürdőszoba, 2 mellékhelység és konyha helyezkedik el. Az egyik fürdőszobában egy hangulatos szauna is helyet kapott, a hálószobák pedig páratlan panorámával rendelkeznek. Az étkezőből egy fedett terasz nyílik, ami a gondozott kert felé néz.  A házhoz tartozik továbbá egy 2 kocsi beállására alkalmas garázs, dupla gardrób és riasztórendszer is.

Petőfi telep városrészében épült 2020-ban ez a 120 négyzetméteres, földszintes családi ház. Az ingatlan egészét 3 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, mellékhelyiség, háztartási helyiség és egy 25 négyzetméteres terasz alkotja. A ház keleti fekvésű, ezáltal napfényes ingatlan. Műszakilag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban van. Az ablakok elektromos automata redőnyökkel lettek felszerelve, a lakók biztonságáról pedig riasztórendszer gondoskodik.

Móravárosban található ez az 1988-ban épült, ám 2017-ben felújított családi ház. A 210 négyzetméteres ingatlan földszintjén egy dupla garázs, szerelő műhely és 2 tároló helyiség kapott helyet. Az első emeleten egy hatalmas nappali, konyha, spájz, mosdó és mellékhelyiség helyezkedik el, míg a második emeleten 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség van. A felújítás során a fa nyílászárók új hőszigetelt üvegekkel, redőnnyel és árnyékolókkal lett felszerelve, a konyha pedig magas minőségű bútort kapott, teljes gépesítéssel.

Alsóváros csendes, nyugodt részén fekszik ez a 2005-ben épült, három szintes családi ház. A 293 négyzetméteres otthon konyhája és étkezője nem közvetlenül a tágas nappaliból nyílik, ugyanis szinteltolással egy teljesen különálló részként helyezkedik el. Emellett 4+1 szoba, 2 fürdőszoba, 2 külön mellékhelység és 2 terasz is van a házban. Továbbá a 88 négyzetméteres pincében 2 tároló, tusoló+toalett, valamint 2 garázs kapott helyett. Az 1480 négyzetméteres parkosított kertben medence, tusoló, kemence és halastó is található.

© 2021 (v2.202102)