Minden, ami lakás: Idén is vár a Lakás Kiállítás!

Idén a máskor megszokottnál is fokozottabb érdeklődést várnak a Portfolio által szervezett Lakás Kiállításra , hiszen az elmúlt években számtalan változáson ment át a lakáspiac. A Lakás Kiállítás szeptember 24-e és 26-a között kerül megrendezésre a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontban, ahol a közönség találkozhat a szakma legfontosabb képviselőivel, ingatlanközvetítőkkel, ingatlanfejlesztőkkel és bankokkal is – tájékoztatott a Portfolio.

Fokozott érdeklődést várnak a szervezők a Lakás Kiállításra, amelyet idén a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontban rendez meg a Portfolio szeptember 24-e és 26-a között. Az eseményen a hazai lakáspiac legnagyobb projektjei és fejlesztői képviseltetik magukat és természetesen jelen lesznek a pótolhatatlan szerepet játszó bankok, ingatlanközvetítők és egyéb ágazati szereplők is.

Kiváló lehetőséget jelent a lakáspiac iránt nyitott közönségnek a Lakás Kiállítás, akár befektetőként, akár első lakást kereső érdeklődőként látogatnak ki a rendezvényre. A szeptember 24-e és 26-a között megrendezendő, már hagyományosnak tekinthető eseményen idén is lakások ezrei közül válogathatnak az érdeklődők és fontos információforrás is lehet a közönségnek a kiállítókkal való párbeszéd is.

Fontos változások a piacon

A lakáspiac jelentős értéknövekedésen ment keresztül az elmúlt években, és számos olyan szabályozói változás van ma is, amely kihat a gazdaságnak erre a nagyon fontos, mindannyiunk életét meghatározó szegmensére. Jelentős kedvezmények sora érhető el jelenleg a piacon, amelyek közül kiemelendő az, hogy az újlakások áfája ismét 5 százalék és ezt is visszaigényelhetik azon vásárlók, akik CSOK-kal vásárolják meg az ingatlant, valamint amennyiben építkeznek, akkor 5 millió forint erejéig visszaigényelhető a számlák áfatartalma. A CSOK-kal ingatlant vásárlók ezen felül illetékmentességet kapnak, ráadásul a konstrukció már tetőtérbeépítésre is elérhetővé vált. A falusi CSOK településeinek listája 200 taggal bővült, amely új lehetőségeket tartogat sokak számára.

Kép forrása: Portfolio

AZ IDEI ÉV FONTOS ÚJDONSÁGA, HOGY 3 MILLIÓ FORINT FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁST KAPHATNAK A GYERMEKET NEVELŐ CSALÁDOK, RÁADÁSUL EZ ELŐFINANSZÍROZHATÓ EGY 6 MILLIÓ FORINTOS KAMATTÁMOGATOTT HITELLEL.

Egyéb szabályozói könnyítésekről is szó van, például a lakáshitelekhez kapcsolódó közjegyzői okirat költsége csökkent, valamint mostantól egyszerű bejelentéssel is lehet akár hatlakásos házat is építeni.

Fejlesztők, közvetítők, bankok

Az eseményen ezúttal is a hazai lakáspiac legnagyobb, legbefolyásosabb szereplői képviseltetik magukat, bemutatva a legfontosabb munkáikat. Az érdeklődők olyan projektekkel, illetve lakáspiaci fejlesztőkkel találkozhatnak, mint például a

  • Metrodom
  • Cordia
  • Biggeorge Property
  • Lake11 Home&Park by Atenor
  • Duna Pearl
  • iDOM
  • vagy a Budai Walzer Lakópark

Természetesen a felsorolás nem teljeskörű, és a rendezvényen jelen lesznek a lakáspiacra építő szolgáltatók, ingatlanközvetítők, valamint a különösen fontos szerepet betöltő bankok is.

A PÉNZINTÉZETEK SZÁMOS PÉNZÜGYI TERMÉKKEL, KONKRÉT HITELAJÁNLATTAL ÉS TANÁCSADÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ESEMÉNYRE.

Segítségükkel új információkat kaphatnak az érdeklődők a leginkább testhezálló hitelkonstrukciók és állami támogatások kérdéseiben is.

Lakás Kiállítás időpontja:

  • szeptember 24. (péntek) 10-18 óráig
  • szeptember 25. (szombat) 10-18 óráig
  • szeptember 26. (vasárnap) 10-18 óráig

Helyszín: Momsport Uszoda és Rendezvényközpont


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Putyin telefonált – Amerika újabb fegyvereket küld az ukránoknak

Putyin telefonált – Amerika újabb fegyvereket küld az ukránoknak

Ezek voltak az orosz-ukrán háború legfontosabb eseményei az elmúlt órákban – visszatekintés.

Rengeteg járatot függeszt fel a nehéz helyzetbe került légitársaság

Rengeteg járatot függeszt fel a nehéz helyzetbe került légitársaság

A pilóták sztrájkolnak, a repülőgép-kiszállítások pedig késnek.

Jöhet a tőkevédett alapok reneszánsza, egyre több az ESG-alap

Jöhet a tőkevédett alapok reneszánsza, egyre több az ESG-alap

A magasabb kötvényhozamok miatt a befektetési alapok sokkal jobb teljesítménnyel szolgálhatnak majd az idén, még ha ez egyelőre nem is látszik az adatokból.

© 2022 (v2.202102)