Már jövő nyárra is nehéz lakást kapni a Balatonon!

Aki idén nyárra szeretett volna valamelyik új építésű projektben lakást venni a Balatonon, azt tapasztalhatta, hogy az ezen a nyáron költözhető beruházásokban már alig van szabad lakás, különösen, ha valaki a minőséget kereste. A minőségi lakóprojektekben azonban már a jövő nyárra elkészülő lakások között is nehéz szabad ingatlant találni, sok lakás ugyanis, már az előértékesítés során elkelt.

Hogy a Balatonon egy második otthont birtokolni mennyire népszerű a járvány kezdete óta, illetve, hogy mennyire sokan keresik a top kategóriás beruházásokat, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Platán Garden lakásai Balatonbogláron már most az előértékesítés során egytől-egyig gazdára találtak.

Mi a siker titka? Természetesen elsősorban a kiváló elhelyezkedés, hiszen a Platán Garden Balatonbogláron, a központban található, ráadásul közvetlenül a vízparton helyezkedik el. Innen könnyen elérhető az M7-es autópálya és a vasútállomás is, valamint több nagy élelmiszerlánc üzletei, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportpályák, teniszpályák, szépségszalonok is találhatók a közelben. A vízparti elhelyezkedés további előnye pedig, hogy a beruházás saját 120 nm-es stéggel és teljes wifi lefedettséggel is rendelkezik a parton, de napozó rész, játszótér, grillező hely és egy kerti bútorokkal berendezett, ligetes rész is helyet kap a telken.

A siker másik titka pedig a rendkívül magas minőség. A Platán Garden ugyanis abszolút 21. századi otthonokat nyújt, ahol a kellemes hőmérsékletről télen-nyáron hőszivattyúk gondoskodnak, a használati melegvizet pedig okos bojlerek biztosítják. Ezen kívül a lakások teljes berendezéssel, prémium bútorokkal, kétféle stílusban kerülnek átadásra, ahol az enteriőrt a letisztult formák, a természetes pasztellszínek és a vintage és a modern elemek finom összhangja határozza meg.

Na és persze a kilátás! Ha balatoni beruházásról beszélünk a sikerhez éppúgy hozzájárul a panoráma, mint a vízparti elhelyezkedés. A Platán Garden lakóparkban összesen 47 lakás kap helyet, melyeknek legtöbbjéből örökpanoráma nyílik az északi part tanúhegyeire, és mindegyik lakáshoz kapcsolódik erkély vagy terasz is.

A minőségre és a határidőre történő átadásra pedig garancia, hogy a generálkivitelezést a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Bayer Construct vállalatcsoport végzi.

A cikk megjelenését a Platán Garden fejlesztője támogatta.


© 2021 (v2.202102)