Hol a legjobb felnőni egy gyereknek? Ahol a jó iskola és a természet is közel van!

A kisgyermekes szülők örök dilemmája, hogy a lakóhelyük közelében válasszanak oktatási intézményt, vagy inkább költözzenek a legjobb óvoda, iskola közelébe. Esetleg éljenek gyönyörű, természetközeli helyen, ahonnan kilométereket kell autózni és sokszor dugóban ülni a legjobb iskoláig? Szerencsére azért van kompromisszummentes megoldás is.

Budapesten a XIII. kerület az elmúlt években az egyik legnépszerűbb és legdinamikusabban fejlődő kerületté vált. A kerületen belül is Vizafogó az a városrész, ami a természet és a belváros közelségét, valamint a Váci úti irodafolyosó által nyújtott számtalan munkalehetőséget is kínálja. Az utóbbi időben több lakópark is épült a Duna-part mellett és a Foka-öbölben. Azok a családok, akik ezt a környéket választják új lakóhelyüknek, különösen szerencsések, hiszen gyermekeik nemcsak csodás természeti környezetben nőhetnek fel, de a környéken magán bölcsőde, magán óvoda is nyílt az elmúlt években, emellett több állami intézmény is biztosítja, hogy a gyerekek kiváló oktatásban részesüljenek, és a szülőknek se kelljen órákat utazniuk a lakóhely, az iskola és a munkahely között.

Itt épül a Duna Terasz Grande lakópark is, ami az iskolából, óvodából időben hazaérkező családok számára még számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt, hiszen a Duna-part és a hajókikötő is csak néhány percnyi sétára van, de egy-egy játszóteret is kényelmesen útba lehet ejteni hazaúton. A sétány futásra, a Rákospatak menti-kerékpárút biciklizésre, a közeli Duna Aréna pedig úszásra nyújt lehetőséget. Ha pedig nem szívesen mozdulnánk ki otthonról, akkor a lakópark területén belül a közösségi tetőteraszok, mint a jóga-, grill- és napozóteraszok, illetve a belső kertek nyújthatnak kikapcsolódást, amelyekben játszóterek, okospadok és természetesen központi wifi is elérhető.

Hétvégenként pedig a közeli Népszigeten vagy a Margit-szigeten kirándulhat a család, vagy az Elevenparkban mozoghatják ki magukat a gyerekek, bevásárlási lehetőségként pedig szintén a közelben található a Duna Plaza.

A Duna Terasz Grande a Duna Terasz Lakónegyed harmadik üteme, melynek területén két épület kap helyet, ezek építésénél a fenntarthatósági szempontok és a magas műszaki tartalom kiemelt figyelmet kaptak. A beruházás változatos méretű és elosztású lakásokat kínál, melyek kivétel nélkül élhető terekkel rendelkeznek és mindegyikhez tartozik loggia, erkély vagy tetőterasz, egyes lakásokhoz kert vagy tetőkert is kapcsolódik. Az átgondolt alaprajzú lakásokban a home office vagy az otthon tanulás sem jelenthet gondot.

A lakások fűtését, hűtését hőszivattyú és távfűtés biztosítja mennyezet hűtés-fűtésen keresztül, ami a gazdaságos fenntartás mellett a környezetet is kíméli, hiszen szén-dioxid kibocsátása nulla. A lakások okosotthon technológiát és riasztó előkészítést, valamint videós kaputelefont is kapnak, ezeken felül a kényelemről és a biztonságról portaszolgálat is gondoskodik.

A cikk megjelenését a Duna Terasz Grande fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)