Budapest és a Dunakanyar kapujában: Dunakeszi legszebb családi házai

Dunakeszi a Dunakanyar kapuja, Érd után pedig Pest megye második legnépesebb települése. Igen népszerű a fővároshoz közeli ingatlanokat keresők körében, hiszen Budapesttől mintegy 15 kilométerre található. A kertvárosi környezet és a könnyű ingázás miatt tehát nem csoda, hogy sokan választják állandó otthonuknak. Mai válogatásunkban innen mutatunk csodaszép családi házakat.

Alagon található ez a 2018-ban épült, 122 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan egészét egy tágas, 30 négyzetméteres amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 mellékhelyiség alkotja. A burkolatok jó állapotban vannak, a házhoz tartozó kapu pedig elektromos. A ablakok redőnnyel felszereltek, a lakók biztonságáról pedig riasztórendszer gondoskodik.

Dunakeszi kertvárosi részén fekszik ez a 2019-ben épült, 170 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan földszintjén konyha, nappali, étkező, fürdőszoba és mosdó kapott helyet, míg az emeleten 3 szoba, gardrób,fürdőszoba és mosdó helyezkedik el. A házhoz tartoznak mennyezeti és inverteres légkondicionálók, hangulatfények és távirányítású redőnyök. A nappaliból nyíló teraszon jakuzzi, rattan garnitúra és szenzoros árnyékoló található, így mindig kellemes otthont nyújt a baráti és családi összejövetelek számára. A lakók biztonságát szolgálja a riasztó és a kamerarendszer. Az ingatlan teljes bútorzattal kerül eladásra.

Révdűlőben épült ez a 170 négyzetméteres, két generációs családi ház. Az első lakásban 3 hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba és külön mellékhelység található. A másik lakásban 2 szoba, nappali, étkezős konyha, fürdőszoba, külön mellékhelység és kamra kapott helyet. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a külső és belső nyílászárók pedig egyaránt jó állapotúak.  A házhoz melléképületek is tartoznak, valamint autóbeállási lehetőség is van a kertben.

Dunakeszi központjának egy csendes, egyirányú utcájában található ez a 104 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan 4 hálószobából, egy tágas konyha-étkezőből, fürdőszobából, gardróbból, háztartási helyiségből és mellékhelységből áll. A ház egy 507 négyzetméteres sík telken épült 2010-ben, minden igényt kielégítő minőségben. Az udvaron két autó számára alkalmas beálló került kialakításra.

Dunakeszi Tóváros részén fekszik ez a 290 négyzetméteres, két generációs családi ház, mely igény szerint bármikor visszaalakítható. Az első lakás földszintjén egy tágas nappali, konyha, mellékhelyiség és garázs található. A konyhából közvetlenül kiléphetünk a hozzá kapcsolódó teraszra. Az emeleten 3 hálószoba, 2 gardrób, 2 fürdőszoba és egy háztartási helyiség van. A másik lakás kisebb alapterülettel rendelkezik. Az alsó szinten nappali, konyha, étkező és mellékhelyiség kapott helyet, az emeleten pedig egy hálószoba került kialakításra. A házhoz tartozik klíma, öntözőrendszer és kandalló is.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Az szja-visszatérítésre jogosultanak érdemes már januárban kitölteniük az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy munkáltatójuk mielőbb figyelembe vegye a nekik járó kedvezményeket.

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Ha nem lenne a kormány által bevezetett árstop, az elmúlt időszak árváltozásait figyelembe véve a benzin átlagára 502, a gázolaj átlagára 517 forint lenne.  

Rendkívül sokan kerültek kórházba a koronavírus miatt

Rendkívül sokan kerültek kórházba a koronavírus miatt

Három nap alatt 247-tel nőtt a kórházban kezeltek száma, de most 25-tel kevesebben vannak lélegeztetőgépen, mint pénteken.

© 2022 (v2.202102)