Ékszerdoboz a belváros szívében: nézze meg ezt a Duna korzó melletti lakást

Nyüzsgő városi élet, nagyszerű közlekedés, kiváló kulturális, szórakozási és vásárlási lehetőségek – ez jellemzi az V. kerület központi városrészét. A Belváros tökéletes választásnak bizonyul mindazok számára, akik szeretik a kényelmet és a pezsgést, hiszen itt ezeket maximálisan megtalálja. Mai cikkünkben a Marriott Hotellel szemben elhelyezkedő, felújított lakást mutatunk be, amely egyedül élőknek, egyetemistáknak és fiatal pároknak egyaránt kitűnő otthonként szolgálhat.

Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű, mivel a történelmi belváros szívében fekszik, közvetlenül a Duna korzó mellett. A 15-ös, 105-ös, 115-ös és 178-as busz megállója mindössze 1 perc sétatávolságra van, innen pedig szinte minden fontos csomópont egyszerűen megközelíthető. Az M1 metró Vörösmarty téri megállója is csupán 4 percre van.

A közelben élelmiszerboltok, éttermek, gyorsétterem, ruházati boltok, drogéria és edzőterem is található, de a Váci utca megannyi üzlete sincs messze. Amennyiben egy kis sétára vágyunk a szabadban, akkor a Duna-part 5 perc alatt, a Március 15. tér pedig 2 perc alatt elérhető.

A gyönyörű, 34 négyzetméteres, első emeleti lakás 2016-ban teljeskörű felújításon esett át. Az 1+1 fél szobás ingatlan frekventált elhelyezkedése ellenére igen csendes, hiszen a bejárat egy gondozott, rendezett, zöld belső udvarról nyílik. Az itt található növények és a nagy fa nem csak nyugalmat, hanem üde frissességet is nyújtanak. De természetesen nemcsak az udvar, hanem a lépcsőház, a gyönyörű homlokzat, függőfolyosók is nagyon szépen karbantartott állapotban vannak. A kapun belépve egy csodaszép, kazettás mennyezettel díszített átjárón juthatunk az udvarra, a lépcsőház dísze pedig egy gyönyörű, impozáns szobor.

A lakás egészét egy amerikai konyhás nappali, egy szoba és egy fürdőszoba alkotja. Az ingatlan magas belmagassággal rendelkezik, a fürdőszoba aszimmetrikus kialakítása pedig igazán különlegessé teszi. Igénytől függően az ingatlan akár teljes bútorzattal, felszerelt konyhával, valamint mosó- és szárítógéppel együtt is megvásárolható.

Tökéletes egyedül élők, fiatal párok, de akár egyetemisták számára is, vagy bérbeadásra, hiszen többek közt az ELTE, a BGE, a Corvinus és a Károli Gáspár Református Egyetem épületei is könnyen, negyed órán belül elérhetők.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)