Csipetnyi Hollywood Magyarországon: gyönyörű penthouse lakások Budapesten

A nagy hollywood-i filmekben mindenki találkozhatott már azzal az elképesztő luxussal, amikor a főhősnek hatalmas, tágas lakása van, ami egy csodaszép épület tetején található. Nagy terek, szemet gyönyörködtető kilátás, minőségi anyagok és gyönyörű berendezés – ezek jellemzik ezeket az ingatlanokat. Azonban ilyenekkel hazánkban is találkozhatunk, bár a tengerparti panoráma helyett nálunk a kilátás a budai hegyekre, a Dunára és a káprázatos városra nyílik. Mai válogatásunkban ilyen penthouse lakásokat mutatunk Budapesten.

Budapest VI. kerületben található ez a gyönyörű, luxus penthouse. Az 5. emeleti, 163 négyzetméteres ingatlan egészét 5 szoba, 4 fürdőszoba, egy konyha és egy étkező alkotja. Emellett egy műfüves tetőkert is tartozik hozzá, amely tökéletes helyszínként szolgál baráti, családi vagy egyéb társasági összejöveteleknek. A lakás egészéből gyönyörű panoráma nyílik Budapestre, és a Szent István Bazilikára.

A V. kerületben, a Vörösmarty téren található ez az 5. emeleti, 358 négyzetméteres penthouse lakás. Az ingatlan belső kétszintes, az alsó szinten amerikai konyhás nappali, fürdőszobával ellátott hálószoba, háztartási helyiség és vendég mosdó kapott helyet. A nappaliból és a szobából is ki lehet menni a 68 négyzetméteres teraszra. Az emeleten 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 erkély és egy beépített gardrób került kialakításra. Mindkét szinten 3 méteres a belmagasság. A 2007-ben épült házban 24 órás portaszolgálat működik, a lakáshoz pedig 2 gépkocsibeálló is tartozik.

Buda XI. kerületének egyik méltán közkedvelt részén, a Nádorliget lakóparkban található a következő penthouse. A 115 négyzetméteres ingatlan lélegzetelállító panorámával rendelkezik a budai hegyekre. A lakásban 2 szoba, egy egylégterű nappali-konyha-étkező és fürdőszoba kapott helyet. A szobákhoz gardrób is kapcsolódik, és mindegyik hálóból kiléphetünk a 78 négyzetméteres, részben fedett teraszra. A hatalmas konyha egy elektromosan mozgatható átadóablaknak köszönhetően szinte egybenyitható a terasszal, ahol többek közt jakuzzi, kültéri zuhany, napozó és grillezőhely is van. A nappaliban egy fatüzelésű kandalló is található. A lakáshoz továbbá tartozik egy 108 négyzetméteres kert, egy tároló és egy garázs is.

A III. kerületben fekszik ez a 190 négyzetméteres luxus lakás. A panorámás ingatlanban egy 50 négyzetméteres nappali, konyha-étkező, 3 szoba és dupla fürdőszoba helyezkedik el. A konyhában minőségi beépített gépek és bútorok kaptak helyet. A penthouset körbefutja egy 100 négyzetméteres terasz, valamint egy 200 négyzetméteres tetőterasz is tartozik hozzá. A meleg nyári napokon klíma szolgáltatja a megfelelő hőmérsékletet, a lakók biztonságát pedig riasztó biztosítja.


© 2021 (v2.202102)