Legyen ingatlana a Balaton legromantikusabb városában!

Gondolta volna a járvány előtt, hogy milyen nagy értéket jelent egy Balaton parti, tökéletes búvóhely? Ősszel ráadásul amúgy is nyugalmasabb időszak köszönt a Balatonra. Érdemes ilyenkor is szétnézni ott, megnézni milyen gyönyörű tud lenni a part, amikor a fák többsége színes levélkoronát ölt…

Járt már a nívós Kvassay sétányon? Látta a vitorlás kikötőt? Szeretne egy ilyen elegáns, nyugodt Balaton-parti településen egy vízközeli ingatlan tulajdonosa lenni?

Balatonföldvár az elmúlt években már-már méltatlanul majdnem a feledés homályába merült Siófok és Balatonfüred mellett. Pedig olyan nagy múltú település, hogy a 19. század végén és a két világháború között az arisztokrácia legkedveltebb balatoni nyaralóhelyei közé tartozott. Épültek is itt csodaszép villák szép számmal, melyek a mai napig az egyik legromantikusabb Balaton-parti településsé varázsolják a várost, ami a jelenleg folyamatban lévő fejlesztéseknek köszönhetően, hamarosan komoly vetélytársa lesz a tó két fővárosának.

A hangulatos platánsorral szegélyezett Kvassay sétánytól és a szabad strandtól pár lépésre ugyanis most ötvenhat luxus otthont kínál egy fejlesztő azoknak, akik magas minőségű ingatlant keresgélnek a magyar tenger partján. És a luxus itt nem elcsépelt szó, a lakások elhelyezkedése, kialakítása, a felhasznált anyagok mind-mind magas színvonalúak. A lakóparkban ráadásul nem csak nagy teraszok vannak, hanem a park is gyönyörű, valamint medence is szolgálja a lakók kényelmét, kikapcsolódását.

Arról nem is szólva, ha valaki befektetésben gondolkodik. A tó körül ugyanis dinamikusan nőnek az árak, így várhatóan nagy megtérülést érhet el, aki itt fektet be. Hiszen például jóval magasabb áron kiadható egy balatoni, vízparti lakás manapság, mint egy fővárosi otthon.

A folyamatban lévő fejlesztéseknek köszönhetően pedig garantált az ingatlanok értékállósága, értéknövekedése. De nézzük csak pontosan, miről is van szó! Önkormányzati és pályázati forrásokból például felújítják a szabadtéri színpadot és új kikötő is épül a Nyugati strandnál, ezen kívül strandfejlesztések, útfelújítások és játszótér felújítás is történtek a közelmúltban.

De ez még nem minden, ugyanis a „Boldog békeidők nyarai” című turisztikai fejlesztés keretében a Látogatóközpont és a Vasútállomás is kapna egy színvonalas, interaktív kiállítást, a településre pedig készülne egy mobilapplikáció, amely a századfordulón épült historizáló villákat mutatná be.
A Kilátóban, a Balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont kínálatát új attrakciós elemek kialakításával frissítenék, a Kvassay Sétányon, és a századfordulón épült vitorláskikötő bejáratánál pedig infrastrukturális, valamint turisztikai célú fejlesztés valósulna meg.

Tehát akár tágas stúdiót, akár impozáns nagypolgári otthont keres hatalmas terasszal, a Mistral Residence -ben megtalálja. De nem árt igyekezni, mert a lakások gyorsan fogynak. Azt is érdemes észben tartani, hogy az ehhez hasonló lakásokból mostanság egyre kevesebb van a piacon, tehát aki tényleg jó vásárt akar csinálni, annak érdemes most lépnie.

Ezúttal ráadásul olyan ingatlant kap, amely a legújabb energetikai követelményeknek is megfelel, energiatakarékos, hőszivattyús hűtés- és fűtésrendszerével, 3 rétegű ablakaival, nem is beszélve a gyönyörű portugál burkolatokról, minőségi szaniterekről és csaptelepekről. A fűnyírást és más kerti
munkákat is leveszik a válláról, így a szabadidő valóban szabadidő marad.

A 2021. szeptember 24 -26. között megrendezésre kerülő Portfolio Lakás 2021 kiállításon személyesen is lehetőség nyílik találkozni a projekt értékesítőivel. Keresse őket a C9-es standon!

A cikk a balatonföldvári Mistral Residence luxus lakóház értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)