Nyaraló a spanyol tengerparton? Az álom most valósággá válhat!

Beköszöntött az ősz, ilyenkor mindenki fejében megfordul legalább egyszer a gondolat, milyen jó lenne egy saját tengerparti kis villa, ahol az év bármely időszakában élvezhetjük a jó időt. Ez nem is olyan elérhetetlen, mint ahogy elsőre gondolnánk. Mai cikkünkben Alicante környékét járjuk be, hogy mutassunk néhány remek lehetőséget!

A meseszép spanyol vidék több szempontból is a legjobb választás, ha a tengerparton vásárolna házat. Alicante nem csak az egyik legszebb része az országnak, de klíma szempontjából is talán a legideálisabb választás. Itt ugyanis csak három olyan hónap van, mikor az átlagos hőmérséklet nem éri el nappal a 20 fokot. Nyaralót vásárolni tehát tökéletes helyszín, hiszen egész évben jól kihasználható. Nem utolsó sorban egy modern, jól megközelíthető repülőtérrel is rendelkezik, ahova Budapestről 2,5 óra alatt juthatunk el. A környék népszerűsége pedig garantálja, ha befektetési célból vásárolna, biztosan nem fog üresen állni a ház.

A tengerparti övezetben bukkantunk rá a Royal Red Properties által kínált lakásokra. A cég már tíz éve foglalkozik ingatlan eladással-kiadással. Az itt található lakások két-három szobásak, amikhez kis kert és terasz is tartozik. A kínálatban szerepelnek mediterrán házak és modern luxus villák is.

Az első villa Alicante déli részén található. Az egyedülállóan szép villát, a modern és a mediterrán stílus ötvözete teszi különlegessé, na meg a prémium kategóriás kialakítás. A villa összesen 224 négyzetméteres, tágas nappali, négy hálószoba és három fürdőszoba szolgálja a kényelmet,
mindehhez napozó terasz és saját medence társul. A közelben pedig gyönyörű strandok, kiváló bevásárlási lehetőség, nemzetközi éttermek, bankok és szép üzletek várják a lakókat.

Szintén ezen a környéken bukkantunk a következő álomszép övezetben lévő ikerházra. A 151 négyzetméteres ingatlanban, nappali és három hálószoba kapott helyet, továbbá nagy terasz, gyönyörű mediterrán kert és medence tartozik hozzá. Kiváló helyen lévő, fantasztikus nyaraló ami a
befektetési / kiadási célra is remek megoldás.


Még egy kicsit délebbre találtuk a következő új építésű apartmanokat, melyben kényelmes nappali, két hálószoba, két fürdőszoba és tökéletesen felszerelt és gépesített konyha kapott helyet. A lakásból nyíló erkélyekről kilátás nyílik a környékre és a hatalmas medencére, mely a közös használatú kertben
található. A lakástól néhány perces sétával elérhető a sétáló utca, elegáns éttermekkel, üzletekkel.

Az ingatlanok saját használatra is kiválóak, de ezt az élményt mással is megoszthatjuk, hiszen befektetési szempontból is szemlélődhetünk. A turisták körében nagyon népszerű alicantei tengerpart mellett még Barcelona környéke is.

Előnynek számít az is, hogy a Royal Red Properties a kiadás lebonyolításában is segítségünkre lehet, így a szolgáltatás igénybevételével akár itthonról, Magyarországról is intézhetjük ezt. Azt gondolnánk, hogy egy spanyol cég elérhetetlen, de ez nem igaz. A Royal Red Properties esetében személyesen is könnyen felvehetjük velük a kapcsolatot, méghozzá, itt Magyarországon is, tehát mindezt magyar nyelven is intézhetjük. Látogasson el szeptember 24.-én kezdődő budapesti Lakás 2021 kiállításra és találkozzon a Royal Red Propertiessel C7-es standon.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)