Duna-parti medencés lakások a legjobb iskolák közelében!

Hogy a családosok előszeretettel vásárolnak ingatlant a legjobb oktatási intézmények közelében az régóta köztudott, de egy-egy jó iskola környékén bárkinek megéri saját célra lakást venni, vagy akár ingatlanba fektetni pénzét. Mutatjuk az okokat!

Amikor ingatlant vásárolunk, az egyik legfontosabb szempont az értékállóság, amit a környék nagyban befolyásol. Hogy hol találhatjuk meg azt a környéket, ami hosszú évek múltán is népszerű lesz? Érdemes a legjobb oktatási intézmények környékén körülnézni!

Mi jellemzi a legjobb iskolák, óvodák környékét? Elsősorban az, hogy kiváló az infrastruktúra és jó a közbiztonság is, ami akkor sem hátrány, ha nem családosként keressük otthonunkat. De ha fontos számunkra az értékállóság, akkor mindenképp ilyen környéken érdemes keresgetnünk, hiszen ezek a környékek akkor is biztosan népszerűek lesznek, ha egyszer majd el szeretnénk adni a lakásunkat.

A XIII. kerületben, Vizafogó az egyik legkedveltebb városrész, ezen belül is a Marina part az a környék, ahol nemcsak színvonalas, de változatos oktatási intézményeket találhatnak a családosok. Széles a paletta a magán intézményektől, az állami intézményekig, így itt tényleg minden család megtalálhatja a számítását.

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola például emelt szintű angol és művészeti osztállyal várja a gyerekeket. Akik még magasabb szinten szeretnének nyelvet tanulni, azok választhatják az Orchidea Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium intézményét vagy a Szlovák Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumot. A Csata Utcai Általános Iskola szintén jó lehetőséget biztosít a nyelvtanulásra, kétnyelvű osztályaiban az angol mellett, 4. osztálytól olaszul is tanulhatnak a gyerekek. Az Eötvös József Általános Iskola már kicsit messzebb található, itt emelt szinten tanítják az angolt és az informatikát már első osztálytól.

Látható, hogy a kínálat változatos, így nemcsak a családok, de mindenki számíthat arra, hogy itt igazán értékállóak lesznek a lakások. Ehhez az értékhez pedig még rengeteget hozzá ad, hogy a környékről nagyon könnyen megközelíthető a belváros, mégis gyönyörű természeti környezetben, a Duna-parton található. Mindezeken felül közel van a Váci úti irodafolyosó, ami számtalan munkalehetőséget kínál és ha vásárolni szeretnénk, akkor sem kell messzire menni, hiszen ott a Duna Plaza és még számos kisebb üzlet is.

Itt épül most a Blu lakópark, amely változatos méretű és elosztású, teraszos lakásokat kínál, amelyek közt minden korosztály és a befektetők is megtalálhatják a számukra ideálisat. Emellett a Blu lakásai az átgondolt tervezésnek köszönhetően élhető terekkel rendelkeznek, ahol az otthoni munka vagy tanulás sem lehet akadály. A 2-3 gyermekes családok számára ideális lakások természetesen az otthonteremtési támogatások segítségével is megvásárolhatók.

Ezen kívül a beruházás számtalan lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a közösségi élményekre, hiszen a lakókat gyönyörű, zöld belső kert várja, ahol úszómedence, biztonságos gyermekmedence, wellness részleg, valamint kültéri fitnesz gépek is helyet kaptak. Bent co-working iroda, jóga és aerobik lehetőség és nyújtószoba várja a felnőtteket, Kölyökklub a gyerekeket, a közösségi tér pedig minden korosztály számára kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Ha pedig a lakásból sem szívesen mozdulnánk ki, a 2-3 méteres mélységű nagy teraszok biztosítják a kikapcsolódás lehetőségét, melyek akár kültéri nappaliként is funkcionálhatnak, a legfelső szinten lévő lakásokhoz pedig még ennél is nagyobb zöld tetőteraszok is járnak.

Mindegy tehát, hogy valaki családdal, párban vagy egyedül költözne, esetleg befektetési lehetőséget keres. A Blu-ban biztosan talál olyan lakást, ami számára ideális.

A cikk megjelenését a Blu fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

A Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter által jegyzett versenyképességi stratégia nagyon eltérő részletezettségű és konkretizáltsági szintű.

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

© 2024 (v2.202102)