Eladnád, kiadnád otthonod? Olvasd el az 50%-os kedvezményért! Gyere el a Lakás Kiállításra is!

Bár az elmúlt egy-másfél évben a járvány miatt több kiállítás és konferencia – köztük a múlt évi Lakás Kiállítás – is elmaradt, az ingatlanpiac remekül átvészelte ezt az időszakot és most is pörög ezerrel. Így az idei őszi Lakás Kiállítás már több, mint aktuális, és természetesen az Ingatlantájoló csapata sem hagyja ki, hogy ott legyen a 2021. 09. 24-e és 26-a között megrendezésre kerülő eseményen. Aki meglátogatja az Ingatlantájoló standját, az nem csak ingyen szakértői tanácsadáshoz jut, hanem most 50%-kal olcsóbban emelheti ki licittel hirdetését, amivel akár a találati lista legelső helyére kerülhet.

A pandémia alatt sem pihentünk

Az Ingatlantájoló.hu mára az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portállá nőtte ki magát. Csapatunk természetesen az elmúlt másfél évben sem pihent, hanem arra használta fel ezt az időszakot, hogy az Ingatlantájoló oldalát még hatékonyabbá, még felhasználóbarátabbá tegye. Ezáltal is megkönnyítve a hirdetések feladását, jobb pozícionálását, illetve a lakáskeresők számára az ideális ingatlan megtalálását.

2020 nyarán megújult az oldalunk. Szebbek, jobbak, hatékonyabbak és ami a legfontosabb: gyorsabbak lettünk. Az Ingatlantájoló.hu jelenleg Magyarország leggyorsabb ingatlanhirdetési portálja.1 Ezen kívül olyan extra szolgáltatások közül is választhatnak hirdetőink, mint az önálló cikk az Otthontérkép Magazinon, amelyek akár a partner portálokon is megjelenhetnek, illetve különböző hirdetés kiemelési lehetőségek.

Eladnád lakásod? Add fel hirdetésed még ma a megújult, megszépült és a magyar piacon leggyorsabb, mobilról is könnyen, villám-sebességgel böngészhető Ingatlantájolón!

 

A megújult felület a lakást keresők számára is könnyebbé teszi a keresést, az AMP technológia garantálja, hogy mobilon is a legjobb élményben részesüljenek látogatóink. Az oldal megújulásával természetesen a lakóparki listaoldalunk is megújult, ahol így az átlátható, könnyen navigálható listában az is megtalálhatja álomotthonát, aki új építésű lakást keres.

Légy Te az Első!

És ezzel még nem értek véget a fejlesztések, ugyanis idén júniusban elindult új, nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, kétszintű licitrendszerünk, melyben hirdetőink a találati lista legjobb helyeiért licitálhatnak, így érve el a lehető legjobb pozíciót és a lehető legtöbb érdeklődőt. A jobb pozíció elérése így egyedül a hirdető stratégiáján és kreditegyenlegén múlik és mindenki számára egyenlőek a feltételek ahhoz, hogy az ő hirdetése szerepeljen az első helyen.

Ismerje meg új licit rendszerünket, kattintson, és érjen el kedvezőbb pozíciót, több érdeklődőt Magyarország leggyorsabb ingatlanhirdetési portálján!

 

Várunk a Lakás Kiállításon is!

Az Ingatlantájoló felületén kívül természetesen továbbra is várunk az Otthontérkép Magazin oldalán is, ahol izgalmas ingatlanos témákról olvashatsz. És most, hogy a személyes találkozás is lehetővé vált, az Ingatlantájoló standján is, a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban megrendezett Lakás Kiállítás E2/A standjánál, ahol szakértőink személyes tanácsadással és akciós kuponnal is várnak, hogy tényleg a Te hirdetésed lehessen az első.

Ne feledd tehát: vár az Ingatlantájoló csapata szeptember 24. és 26. között a Lakás Kiállításon!

1 Google page speed mérések szerint, 2021. augusztus


© 2021 (v2.202102)