Bútorozott, vízparti lakás a Balaton déli partján? Ne várja meg a jövő nyarat!

A sok bonyodalommal járó szállásfoglalás helyett jövőre inkább ingatlant venne a Balaton déli partján? Ne várjon! Már most is alig lehet minőségi ingatlant kapni, különösen, ha a vízparton keresgél, és nem akar még felújításra is költeni.

Mint az köztudott, a Balatonon vízparti ingatlant a legnehezebb vásárolni. Akinek már van ilyen nyaralója, az nem valószínű, hogy szívesen megválna tőle, ha mégis akkor kizárólag horror áron, és egy használt ingatlanra mindenképp kell még pluszban költeni, akármilyen jó állapotban is van. Az új építésű ingatlanok pedig már vészesen fogynak, sőt az üres vízparti telkek is, ahova még lehetne esetleg építkezni. Ezért érdemes még most vásárolni, különösen, hogy most akár olyan ingatlant is kaphatunk, amibe máris költözhetünk, sőt komplett berendezéssel vár.

Az azonnali költözés így szeptemberben pedig nem is olyan rossz ötlet, tekintettel arra, hogy most a Balaton egy jóval csendesebb, nyugodtabb arcát ismerhetjük meg, ami ugyanúgy garantálja a tartalmas kikapcsolódást. Hiszen a Balatonon a vakáció már régen nem csak a nyárról szól, rengeteg kirándulási lehetőség, kulturális esemény, télen korcsolyázási lehetőség és az egész évben nyitva tartó közeli fürdők garantálják, hogy bármelyik évszakban jól érezzük magukat.

Egy új építésű ingatlanban pedig az sem jelenthet problémát, hogy mivel fűtsünk, hiszen ezek a beruházások már mind korszerű fűtésrendszerrel épülnek. Balatonlelle központjában, az egykori SZOT üdülő helyén, a szabadstrand mellett nemrég adták át a Napfény Resort Balatonlelle épületét, ahol prémium bútorokkal berendezett, nagy teraszos, panorámás, talajszondás hőszivattyúval fűtött lakások várják első tulajdonosaikat.

Ami még jó hír, hogy ezek a lakások ráadásul már azonnal költözhetők, ami azt jelenti, hogy ha ma aláírjuk a szerződést és utaljuk az ingatlan vételárát, akkor holnap már átvehetjük a prémium bútorokkal berendezett lakás kulcsait. És innentől bármikor egyetlen bőrönddel leutazhatunk a tó partjára, ha kikapcsolódásra vágyunk, de a lakások természetesen második otthonnak vagy állandó lakásnak is ideálisak, ha a munkánk nem helyhez kötött, illetve természetesen befektetésnek is ideálisak.

A Napfény Resort Balatonlellében összesen 50 lakás kapott helyet, melyeknek legtöbbje már elkelt, mindössze néhány maradt a kis és közepes lakásokból. Így nem érdemes várni, ha szeretnénk, hogy a miénk legyen egy gyönyörű, teraszos, panorámás lakás, ahol az udvaron még medence is vár. A beruházás ráadásul ideális helyen, a vasútállomás, kikötő, bevásárlási lehetőségek, éttermek, cukrászdák közelében helyezkedik el, és közvetlenül kapcsolatos a szabadstranddal is. Udvarán fedett biciklitároló is helyet kapott, az autók tárolására pedig 50 parkolóhely is épült.

A cikk megjelenését a Napfény Resort Balatonlelle fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)