Exkluzív kialakítás és prémium életstílus várja ezekben a csodás lakásokban

Ki ne szeretne csodás környezetben, vízhez közel és jól megközelíthető helyen lakni? A minőségi alapanyagokból készült lakások kiválóan élhetőek és értékőrzők is, így mindig jó befektetést biztosítanak. Mai válogatásunkban olyan lakóparkokat mutatunk be, amelyek exkluzív kialakítással rendelkeznek, prémium minőségűek és még egy kis extrát is nyújtanak a lakóik számára.

A Danubio Lakópark egyedülálló módon közvetlenül a Duna-partján épül, a Marina Part legszebb részén. A lakópark minden részletében az eleganciát és a prémium színvonalat képviseli. Ehhez hozzájárul az is, hogy a Duna-part egyik legszebb panorámájával rendelkező helyét választották az építkezésre. A szomszédban található kikötőhöz sétányon keresztül juthatunk el, az épületet körülölelő kertben pedig nyugodt körülmények közt lehet pihenni, a gyerekeknek pedig játszani. A beruházás minden igényt kielégítő építészeti és műszaki megoldásokban is bővelkedik, hiszen már több díjat és elismerést is kapott. A Danubio 1-4 szobás, földszinti kertkapcsolatos lakásokat, panoráma liftekkel megközelíthető erkélyes vagy teraszos lakásokat és penthouse-okat is kínál. Ezek megfelelő hőmérsékletéről mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, amelyek okosvezérlésűek. Emellett prémium nyílászárók és hőszivattyús szellőző is beépítésre került, a teraszok pedig szélérzékelővel rendelkező automata árnyékolórendszert kapnak.

A Duna Terasz Grande a XIII. kerületben, a Foka-öböl közvetlen közelében található. A lakóparkban első önálló otthonukat keresők is megtalálhatják a számításaikat, ugyanis a legkisebb lakás 30 négyzetméteres, de másfél és 2-4 szobás lakások is helyet kaptak itt. A legfelső szinten pedig penthouse lakást alakítottak ki. Kivétel nélkül mindegyik lakáshoz tartozik erkély, terasz, tetőkert vagy loggia. Az ingatlanokban okos otthon előkészítés és energiatakarékos hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer is kialakításra kerül. A nagyobb kényelmet a belső kertek és a közösségi tetőteraszok kínálják, melyek remek lehetőséget biztosítanak a pihenésre. A belső kertekben wifi, okospadok és játszótér is kialakításra került. Az okosotthon technológia azonban az energiatakarékos lakásokból sem hiányozhat; azok ugyanis videós kaputelefonnal és riasztóval vannak felszerelve.

A Fresh Garden a Balaton déli partjának egyik legnépszerűbb városában, Siófokon épült. Rendkívül jó elhelyezkedéssel rendelkezik, ugyanis a szabad strand mindössze 10 percnyi sétára található, de a fővárosba jutás is egyszerűen, egy óra alatt megoldható az M7-es autópályán keresztül. Az épület remek méretű lakásokat kínál, melyekhez lift segítségével juthatunk el. A meleg víz előállítását az épületen elhelyezett napkollektoros rendszer biztosítja. A jegesedés meggátolásának érdekében a teremgarázs leállója elektromos rámpafűtést kapott. Amennyiben egy kis feltöltődésre és pihenésre vágyik, de nincs kedve elsétálni a Balatonig, akkor az épület saját wellness részlegét is igénybe veheti, de akár a parkosított kertben is kikapcsolódhat. Elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás lakásnak, nyaralónak és befektetésnek egyaránt.

A XIII. kerületben, Vizafogón található a meseszép Blu, amely négy épületegyüttesből áll, és több, mint 300 modern, exkluzív kialakítású lakásnak ad helyet. A lakóparknak változatos méretű és elosztású, terasszal ellátott lakásai vannak. A lakókat zöld belső kert várja, ahol medence, gyermekmedence, wellness részleg és kültéri fitnesz gépek is a sportolást és a kikapcsolódást szolgálják. A belső terekben co-working iroda is helyet kapott, valamint jógára és aerobikra is lehetőség van. Egy közösségi tér is a lakókat szolgálja, ahol kiválóan lehet akár pihenni is, valamint külön csocsó asztallal és videójáték sarokkal felszerelt Kölyökklub is várja a gyerekeket.

A Balaton partján egy kilométeren elhúzódó, csodaszép Kvassay sétány közvetlen közelében fekszik a Mistral Residence, amely 56 új építésű luxuslakást kínál a prémium életstílus kedvelőinek. A Balatonföldváron található változatos alaprajzú 1-5 szobás lakások között mindenki megtalálhatja azt, amire vágyik. Az ingatlanokhoz nagy méretű teraszok is tartoznak, míg a földszinti lakások saját kertrészt kaptak. A lakók pihenését és kikapcsolódását a közös használatú parkosított kert és a kültéri medence biztosítja. A lakásokhoz modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés-és hűtésrendszer, valamint igényes gépészet tartozik. Továbbá megvásárolható garázshelyek és tárolók is szolgálják a tulajdonosok kényelmét.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

Az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek a Velencei Biennálén: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

© 2024 (v2.202102)