Itt full extrás, berendezett lakásod lehet!

Ki ne akarna frekventált helyen, egy hatalmas park mellett, profi lakberendezők által tervezett, prémium bútorokkal berendezett, menő lakásban élni? Akinek erre a kérdésre az a válasza, hogy igen, annak van egy jó hírünk! Újbudán, a Bikás park mellett, már felépültek azok a lakások, amelyeknek a berendezése épp most zajlik!

A XI. kerületben Kelenföld, azon belül is a Bikás park vonzáskörzete, az egyik legnépszerűbb környék, amióta a 4-es metró megépült, és a park is megújult. Nem csoda, hiszen így már a metrónak, az 1-es villamosnak és több buszjáratnak köszönhetően kiváló a közlekedés, ugyanakkor a Bikás park nagy zöld felületet és kikapcsolódási lehetőséget is nyújt sportpályákkal, futópályával, szabadtéri kondieszközökkel, játszóterekkel, kutyafuttatóval és egy mesterséges tóval.

A most nyílt Etele Plaza bevásárlási és szórakozási lehetőséget is kínál. Ugyanakkor innen könnyen elérhető a nemrég nyílt Budapest One irodaház, illetve a Budapesti Műszaki Egyetem és más felsőoktatási intézmények, ezáltal befektetésnek is érdemes itt ingatlant vásárolni.

A Bikás park mellett, a Vahot utcában épült fel, és kerül átadásra hamarosan a VABA Apartments, amely egyedülálló módon, exkluzív minőségű bútorokkal, a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design által tervezett berendezéssel várja első lakóit.

A beruházás összesen 3 toronyból áll, ezek a földszinten és az első emeleten összekapcsolódnak, ahol közel 4700 nm bérelhető irodaterület kap majd helyet. A 2-9. szinteken alakították ki a lakásokat, amelyek mindegyike erkéllyel is rendelkezik. A változatos elrendezésű lakások családok, első lakásukat keresők és befektetők számára is ideálisak, a nagyobb, családosoknak ideális lakások legtöbbje azonban már elkelt, és a kisebb lakásokra is nagy az érdeklődés, ezért érdemes sietni.

A projekt magas műszaki tartalommal valósul meg, így a legmodernebb technológiának köszönhetően már 6 hónap alatt elérte a szerkezetkész állapotot. A lakások idén novemberben kerülnek átadásra, jelenleg a bútorozásuk zajlik és a következő hetekben kapják meg a használatba vételi engedélyt is.

A VABA Apartments elhelyezkedése okán is kitűnő befektetési lehetőséget nyújt, különösen, hogy a berendezéssel sem nekünk kell bajlódni, sőt igény szerint, a kiadást is intézi helyettünk a fejlesztő, Bayer Property.

A cikk megjelenését a VABA Apartments fejlesztője támogatta.


© 2021 (v2.202102)