Itt full extrás, berendezett lakásod lehet!

Ki ne akarna frekventált helyen, egy hatalmas park mellett, profi lakberendezők által tervezett, prémium bútorokkal berendezett, menő lakásban élni? Akinek erre a kérdésre az a válasza, hogy igen, annak van egy jó hírünk! Újbudán, a Bikás park mellett, már felépültek azok a lakások, amelyeknek a berendezése épp most zajlik!

A XI. kerületben Kelenföld, azon belül is a Bikás park vonzáskörzete, az egyik legnépszerűbb környék, amióta a 4-es metró megépült, és a park is megújult. Nem csoda, hiszen így már a metrónak, az 1-es villamosnak és több buszjáratnak köszönhetően kiváló a közlekedés, ugyanakkor a Bikás park nagy zöld felületet és kikapcsolódási lehetőséget is nyújt sportpályákkal, futópályával, szabadtéri kondieszközökkel, játszóterekkel, kutyafuttatóval és egy mesterséges tóval.

A most nyílt Etele Plaza bevásárlási és szórakozási lehetőséget is kínál. Ugyanakkor innen könnyen elérhető a nemrég nyílt Budapest One irodaház, illetve a Budapesti Műszaki Egyetem és más felsőoktatási intézmények, ezáltal befektetésnek is érdemes itt ingatlant vásárolni.

A Bikás park mellett, a Vahot utcában épült fel, és kerül átadásra hamarosan a VABA Apartments, amely egyedülálló módon, exkluzív minőségű bútorokkal, a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design által tervezett berendezéssel várja első lakóit.

A beruházás összesen 3 toronyból áll, ezek a földszinten és az első emeleten összekapcsolódnak, ahol közel 4700 nm bérelhető irodaterület kap majd helyet. A 2-9. szinteken alakították ki a lakásokat, amelyek mindegyike erkéllyel is rendelkezik. A változatos elrendezésű lakások családok, első lakásukat keresők és befektetők számára is ideálisak, a nagyobb, családosoknak ideális lakások legtöbbje azonban már elkelt, és a kisebb lakásokra is nagy az érdeklődés, ezért érdemes sietni.

A projekt magas műszaki tartalommal valósul meg, így a legmodernebb technológiának köszönhetően már 6 hónap alatt elérte a szerkezetkész állapotot. A lakások idén novemberben kerülnek átadásra, jelenleg a bútorozásuk zajlik és a következő hetekben kapják meg a használatba vételi engedélyt is.

A VABA Apartments elhelyezkedése okán is kitűnő befektetési lehetőséget nyújt, különösen, hogy a berendezéssel sem nekünk kell bajlódni, sőt igény szerint, a kiadást is intézi helyettünk a fejlesztő, Bayer Property.

A cikk megjelenését a VABA Apartments fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön is 17,6 százalékkal többet fog költeni az adójából kormánypropagandára

Ön is 17,6 százalékkal többet fog költeni az adójából kormánypropagandára

Korábban Magyar Péter azt mondta, a Diákhitel Központnál is túlárazással hirdettek Balásy Gyula cégei.

Olyat erősödött a forint, mintha sportújságot reggelizett volna!

Olyat erősödött a forint, mintha sportújságot reggelizett volna!

Íme, a friss árfolyamok!

Szijjártó Péter is értékelte a horvát választást

Szijjártó Péter is értékelte a horvát választást

A külgazdasági és külügyminiszter örül a magyar sikernek.

Ukrajna a Krímben lendült támadásba

Ukrajna a Krímben lendült támadásba

Ezek történtek csütörtök reggelig az orosz–ukrán háborúban.

© 2024 (v2.202102)