Videó is készült erről a lélegzetelállító budai panorámáról!

Közvetlen zöldövezet határán, mégis könnyen megközelíthető helyen élni, és mindennap az elvehetetlen, budai panorámában gyönyörködni? Valószínűleg mindenki ilyen otthonról álmodik, de ez nem kell többé, hogy csak álom legyen!

Újbuda egyik legkedveltebb része, Őrmező például kiváló elhelyezkedésű, itt épül most egy kis lakásszámú lakópark, budai panorámával, mindössze két buszmegállónyira a 4-es metró Kelenföld Vasútállomás megállójától.

Őrmezőn, védett terület határán húzódik a Mikes Kelemen utca, melynek egyik oldalán családi házak állnak, másik oldalán javarészt beépítetlen terület helyezkedik el, mindössze néhány lakóházzal. Ez a terület közvetlenül határos a védett keserűvíz forrásokkal, ami garantálja az itt épülő ingatlanok elvehetetlen panorámáját. Itt, egy 2600 nm-es telken épül a Mikes Liget társasház 18 lakással úgy, hogy a hatalmas telek 65%-a beépítetlen zöldfelület, pihenésre is alkalmas kert lesz.

Kíváncsi a beruházást körülvevő zöldövezetre, és a páratlan panorámára? Kattintson az alábbi videóra:


Innen mindössze néhány perces sétával elérhető több óvoda, iskola, játszótér és park, valamint a most nyílt Etele Plaza is. Illetve könnyen megközelíthető a szintén nemrég felépült Budapest One irodaház és a Dobogó városrészben épülő Centrumkórház is. Ezeken kívül a budaörsi hipermarketek, az Allee és az M7-es, M1-es autópályák is könnyen elérhetőek.

 

A társasház építésénél kihasználták a lejtős telek adottságait és a lakások legtöbbjét dél-keleti, dél-nyugati irányba tájolták, így ezek nemcsak napfényesek, de a környező hegyekre is panorámásak, és minden lakáshoz tartozik legalább egy terasz. Érdemes azonban sietni, ugyanis ezek a csodás panorámával rendelkező lakások nagyon gyorsan fogynak, a felső emeleteken lévő, kétszintes penthouse-okból már csak néhány, a földszinti, kertkapcsolatos lakásokból pedig csak kettő maradt.

De nemcsak a természetközeli elhelyezkedése, elvehetetlen panorámája, teraszos lakásai miatt figyelemre méltó ez a beruházás, hanem azért is, mert mind az építésénél, mind a fenntartásához szükséges gépészet tervezésénél figyelembe vették, hogy a projekt minél inkább környezetkímélő legyen.

 

A lakásokban így a fűtést, hűtést és a használati melegvíz előállítását levegő/víz hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés biztosítja, ami a fürdőszobákban és a WC-kben padlófűtéssel egészül ki. Mindez a kiváló hőszigeteléssel együtt biztosítja, hogy a lakások energiatakarékosan fenntarthatóak legyenek, valamint a légkondícionálók káros hatásai (a levegő keringetése, huzat, zaj) is kiküszöbölhetők ezáltal.

A rendszer természetesen okosotthon technológiával is kiegészül, így lehetővé válik a lakások helyiségenkénti fűtése-, hűtése, valamint opcionálisan az árnyékolás, világítás és a kaputelefon irányítása is, illetve a riasztó előkészítés is integrálható a rendszerbe. Az autók parkolására a pinceszinten kialakított teremgarázsban lesz lehetőség, itt igény szerint elektromos autó töltési lehetőség is kérhető.

Ezen a környéken már most is értékállóak az ingatlanok, de a Centrumkórház felépülése után itt értéknövekedésre is lehet számítani.

A cikk megjelenését a Mikes Liget fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)