A home office mindent (is) felborít!

Az elmúlt másfél évben a bizonytalanság vált a legbiztosabbá. Minden héten bizonytalanul indultunk munkába azzal a gondolattal, hogy vajon ezen a héten még minden nap bemegyünk, vagy hamarosan újra a home office, esetleg a hibrid munkarend válik megszokottá.

A bizonytalanság egyaránt érintett munkavállalókat, cégeket, ingatlanfejlesztőket. Mekkora irodát béreljünk? Milyen irodákat építsünk, hogy a folyton változó igényeket jobban kiszolgálja? Mekkora raktárakra lesz szükség, ha ilyen ütemben erősödik az online kereskedelem? Vetődtek fel az újabb és újabb kérdések. 

A 2021 második negyedévét jellemző statisztikák szerint az irodapiac éledezik, a kereslet a tavalyihoz és 2021 első negyedévéhez képest is javult, de még mindig nem érte el a pandémia előtti 150 ezer négyzetméteres negyedéves átlagokat. A teljes elfoglalt irodaállomány mérete közel 17 ezer  nm-rel csökkent, az üresedési ráta a második negyedévben 9,8%-ra emelkedett, ami negyedéves viszonylatban 0,8 százalékpontos, éves szinten 2,5 százalékpontos növekedést jelent.

A bizonytalanságban az ingatlanfejlesztők és cégvezetők mind tudták, hogy jó, ha támaszkodhatnak egy biztos partnerre, egy olyan iroda és raktár ingatlanhirdetési portálra, mint a piacvezető irodahaz.info és raktar.info. Számukra van most egy jó hírünk, ugyanis mind a két portál teljesen megújult, így hirdetők és ingatlant keresők számára egyaránt felhasználóbarátabb lett.

Köztudott, hogy mennyire fontos egy cég számára, hogy az igényeinek tökéletesen megfelelő irodát/raktárt találja meg, hiszen ez mind az ügyfelei, mind az alkalmazottai számára nagyobb elégedettséget, ugyanakkor költséghatékonyságot is biztosít, melyek a cég sikerességéhez nagyban hozzájárulnak.

Az irodahaz.info és a raktar.info eddig is a legkönnyebben átlátható, kezelhető oldalak között voltak hirdetők és keresők számára egyaránt, mostanra azonban ezek lettek a leggyorsabban betöltődő oldalak1 a hasonló portálok között. Az új, letisztult designnak köszönhetően az eddiginél is könnyebben találhatják meg a megfelelő irodát vagy raktárt, akik bérelni szeretnének. Hirdetőinket pedig olyan megújult felületekkel várjuk, ahol még látványosabb kreatívokkal jelenhetnek meg, valamint nagyobb és látványosabb felületeket biztosítunk display hirdetőink részére.

További előny, hogy a hirdetések a reszponzív admin felületnek köszönhetően mobilról is könnyen kezelhetőek, és a feltöltött hirdetések igény szerint, az Ingatlantájoló.hu oldalra is áttöltődnek, így gyakorlatilag két helyen biztosítjuk a megjelenést. A hirdetésekhez ezen felül kredit alapú kiemelési lehetőséget is biztosítunk.

Az újítással az a célunk, hogy ügyfeleink igényeit az eddiginél is hatékonyabban tudjuk kiszolgálni és ezáltal meghatározó piaci pozíciónkat tovább erősítsük.

1 Google page speed mérések szerint, 2021. szeptember


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)