Legyen a zöldellő domboldal a közvetlen szomszédja!

El tud képzelni egy olyan otthont, ahol kiváló a közlekedés, mégis egy erdővel körülölelt domboldalon élhet? Egy olyan helyet, ahol a természet a közvetlen szomszédja, és bevásárlási lehetőségek, több kiváló iskola, óvoda és játszóterek is vannak a közelben? Létezik egy ilyen környék, méghozzá Csillaghegyen, a strand és a HÉV megálló közelében.

Budapest III. kerülete az egyik legnépszerűbb budai kerület, ezen belül is különösen kedvelt környék Csillaghegy, amit természetközeli ugyanakkor könnyen megközelíthető elhelyezkedése miatt sokan választanak új otthonuknak. Itt, most a Csillaghegyi Strandfürdő és a HÉV megálló közelében kínálnak kertkapcsolatos, nagy teraszos, panorámás lakásokat, és a jó hír az, hogy a költözésre még csak várni sem kell, hiszen ezek a lakások már felépültek.

A Pusztakúti úton elhelyezkedő Forest Hill lakópark elhelyezkedése különösen szerencsés, hiszen könnyen megközelíthető helyen van, hátulról mégis a domboldal, az erdő a közvetlen szomszédja. A domboldali elhelyezkedést ráadásul a beruházó remekül ki is használta, a lakásokhoz tartozó nagy teraszokat a domboldalhoz igazította, a nagy üvegfelületeknek köszönhetően pedig nemcsak a teraszokról, de a lakásokból is élvezhető a gyönyörű budai panoráma.

A mesés kilátást pedig élőben is megtekinthetjük, hiszen nem egy „csak papíron lévő”, hanem egy már megvalósult projektről van szó, ahol személyesen is megnézhetjük a kiszemelt lakás elosztását és minden egyéb fontos tulajdonságát, ami befolyásolhatja döntésünket. De ne gondoljuk azt, hogy itt most egy nagy soklakásos monstrum rontja a látképet, a beruházó ugyanis a tájba sokkal inkább illeszkedő, több, magával ragadó kisebb épületet épített a kiváló adottságú telekre. Ahol 2, 3, 4 és 5 szobás lakásokkal várják a leendő lakókat, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Aki pedig itt választja ki leendő otthonunkat, csalódni biztosan nem fog, hiszen a közlekedés kiváló, a HÉV-en kívül még a 11-es út és több buszjárat is biztosítja, hogy könnyen bejussunk a városba. Kikapcsolódási lehetőségként pedig kirándulóhelyek, a közelben játszótér és kondipark, a Csillaghegyi Strand és a Duna-part is vár, számtalan étteremmel, kávézóval.

A cikk megjelenését a Forest Hill fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Vang Ji kínai külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Izgalmas és magas színvonalú döntő után a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium csapata nyerte a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! 2024 tavaszi pénzügyi vetélkedőt.

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Úgy tűnik, a Kisvárdán épülő lórehabilitációs központ immár 2,3 milliárd forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Már Marokkóval is versenyzünk,  egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

Már Marokkóval is versenyzünk, egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idei felmérése szerint a tagvállalatok általában a tavalyihoz hasonlóan látják a helyzetet, de a részletekben számos újdonság van.

© 2024 (v2.202102)