Itt már biztosan nem fognak emelkedni az árak!

Az elmúlt időszak építőipari drágulásai az új lakások piacán is az árak emelkedését hozták. A családoknak azonban a CSOK miatt fontos lehet, hogy új építésű projektben vásároljanak, mint ahogy mindenki másnak is, aki nem szeretne az elkövetkező években felújításra költeni. Aki ebben a helyzetben nem tudja, mit válasszon, annak érdemes olyan projektben lecsapni az utolsó lakásokra, ami már éppen felépült, így nem érinti a drasztikus lakásár emelkedés.

Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, ahol maradt még néhány családosok számára ideális, CSOK-kal megvásárolható lakás, illetve néhány befektetésnek tökéletes, két különnyíló hálószobával rendelkező lakás is.

Érdemes azonban sietni, ugyanis a kiváló elhelyezkedésű Magdolna Ház lakásaira nagy az érdeklődés. Ráadásul mindjárt itt az október, jön a „zöld hitel”, amit szintén fel lehet használni ahhoz, hogy itt vásároljunk, hiszen a projekt AA+ energetikai besorolású, így nemcsak kiváló minőségű, de energiatakarékos és ezáltal környezetbarát is.

De nézzük meg jobban, miért is remek választás a Magdolna Ház! A VIII. kerület már évek óta az egyik legnépszerűbb kerülete a fővárosnak, ezen belül is az egyik legfrekventáltabb, folyamatosan fejlődő és szépülő részen, a Magdolna-negyedben, a Teleki tér közelében épült a beruházás, ahol még további értéknövekedésre is lehet számítani.

Innen könnyen elérhető az M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es és a 4-es, 6-os villamosok is. Ezen felül minden fontos szolgáltatás, szórakozási és bevásárlási lehetőség is megtalálható a közelben, illetve számtalan felsőoktatási intézmény is a közelben helyezkedik el, így a lakások befektetés céljára is tökéletesek.

A lakások rendkívül energiatakarékosak, fűtésüket, hűtésüket hőszivattyús rendszer biztosítja és minden lakás klimatizált. A legtöbb lakáshoz erkély is kapcsolódik. A családosok még 3 gyermekes CSOK-kal megvásárolható lakások közül is válogathatnak, és a fejlesztő ingyenes hiteltanácsadással is várja őket.

És persze ne feledjük el, hogy itt már egy felépült, használatbavételi engedéllyel is rendelkező házról van szó, ahol hamarosan megalapul a társasház és a lakások azonnal költözhetőek. A kiváló minőségre pedig a megbízható beruházó, a Wesselton Kft. és a minőségi munkát végző kivitelező a garancia.

A cikk megjelenését a Magdolna Ház fejlesztője támogatta.


© 2021 (v2.202102)