Dobd fel a fürdőszobád: mutatjuk a legfrissebb dizájn trendeket

Amennyiben épp szeretnéd felújítani a fürdőszobád , vagy csak feldobnád valami újdonsággal a lakás ezen helyiségét, akkor mai cikkünk segíthet ebben. Bemutatjuk az idei év fürdőszoba dizájn trendjeit, amiket egyszerűen otthonodba csempészhetsz te is.

Növények 

Növényeket nem csak a szobákban és az előszobában helyezhetünk el. A csempék között csodásan tud mutatni egy-egy zöld, amik feldobják fürdőszobánk külsejét. Természetesen ezek nagyságának igazodnia kell a helység méreteihez; ha kicsi a fürdő akkor kisebb növényeket rakjunk oda, vagy egy polcra, vagy a mosdókagyló mellé. Ha nagyobb a hely, akkor akár hatalmas cserepes virág is helyet kaphat, ahogy az ennél a 6 szobás balatonalmádi háznál is látható.

Modern és vintage

A vintage stílusú dolgok az utóbbi időben nagyon divatosak lettek, ami a lakberendezésben is megjelenik. Miért ne csempésznénk be akkor a fürdőszobába is? Egy kicsit régebbi – vagy annak tűnő – tárgy tökéletesen mutat valami friss, új dologgal keverve. Ebben az 5 szobás szadai családi házban a tükör kapott antik – vagy legalábbis azt utánzó – keretet.

A természet színei

Idén divattá vált a természet színeit használni a lakásokban. Bútorok, kiegészítők és falak színei egyaránt pompázhatnak ilyen színekben, de természetesen nem kivétel a fürdőszoba csempéje sem. A barna, a bézs, a zöld, a szürke és a fekete mind ide tartoznak, nagyon szép és előkelő külsőt adhatnak a fürdőnknek. Azonban a természet nem csak a színekben jelenhet meg, hanem akár magát a fákat és leveleket is megmutathatjuk a falainkon, ahogy ennél a 4 szobás II. kerületi lakásnál is tették.

Természetes anyagok

A természet színei mellett annak anyagait is használhatjuk. Ne féljünk a fürdőszobában is fát alkalmazni, hiszen az a fehérrel, a feketével vagy akár a szürkével keverve nem csak szép, de elegáns hatást is kölcsönözhet. A szekrényeken kívül a mosdókagyló, a tükör mögötti rész, de akár a a fürdőkád széle, és a mellette végighúzódó rész is lehet fa, ahogy ennél a 8 szobás érdi ingatlannál is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)