Napfényben úszó, tágas nagypolgári lakás egy ikonikus házban

A VIII. kerület az elmúlt 10-15 évben a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerületévé vált. Kiváló a közlekedése, rengeteg egyetem van a közelben és a belváros is könnyen és egyszerűen elérhető. Mint más belső kerületekben, itt is találhatunk néhány ikonikus épületet. Ma a legendás STEX Házból hozunk egy gyönyörű, tágas nagypolgári lakást, ami kiváló életteret nyújt családoknak, de befektetésnek is rendkívül alkalmas.

A napfényes, nagypolgári lakás a Corvin mozi és a Corvin Pláza közelében, a Krúdy utcai bisztrótól sétatávolságra, az 1891-ben  Hubert József és Móry Károly budapesti építészek tervei alapján épült, ikonikus STEX Házban található, ami korábban a Deák étteremnek adott otthont. Kiváló lokációjának köszönhetően szinte bárhova könnyen eljuthatunk, ugyanis az M3 és M4 metró, valamint a 4-es és 6-os villamos is pár perc alatt elérhető. A felsőoktatásban tanulóknak is kiváló, hiszen a SOTE, a PPKE és a KRE is közel van, de még az ELTE épületeihez sem kell sokat utazni. Mindössze 3 percnyire található a Rákóczi csarnok, így a bevásárlást akár a piacon is elvégezhetjük. Annak ellenére, hogy frekventált helyen fekszik, mégis csendes lakás, ami többek közt a vastag falaknak és hangszigetelt ablakoknak is köszönhető.

A 110 négyzetméteres lakás egészét 3 szoba, konyha, kamra, mosókonyha, előszoba, fürdőszoba és egy különálló mellékhelyiség alkotja. Az ingatlan gépészetileg felújított, aminek köszönhetően a gáz, villany, fűtés és klíma is megújult. Nem található benne félszoba, mindegyik helyiség nagy és tágas, így a család összes tagja kényelmesen elfér a saját birodalmában. Nagy belmagassággal rendelkezik, a nagy ablakoknak és tájolásának hála rendkívül világosak a szobák. A nappali és a hálószobák egyaránt klimatizáltak, így a forró nyári napok során is lehűthetjük otthonunkat és magunkat.

A lakás hang- és hőszigetelt, hat ponton záródó, három független záras biztonsági ajtóval ellátott. A hangszigetelő ablakok  háromrétegű aszimetrikus üvegezésűek. Az ingatlanhoz tartozik egy polimer márvány fürdőkád is. A téli hideg napokon a kondenzációs kazán segítségével melegíthetjük fel a lakást, a kémény pedig szétválasztott,a fűtés internetről vezérelhető. Az ingatlan nem csak gépészetileg esett át felújításon, hanem az elektromos hálózat is vadonatúj lett, 32 A-ra bővítve.

A lakás gyorsan költözhető, ha pedig befektetőként keres ingatlant, akkor akár több albérletre is bonthatja. Sok benne a tárolóhely, a falak pedig vastagok, így csendes körülmények közt pihenhetjük ki egy-egy nehéz nap fáradalmait. Kiváló életteret biztosít családoknak, de akár fiatal párok első otthonának is alkalmas. Nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően pedig befektetésnek is tökéletes, akár egyetemistáknak is kiadható.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)