30 millió forint alatt Budapesten: íme Józsefváros legszebb lakásai

Budapesten egyre magasabbak az ingatlanárak, és sajnos nem egyszerű szép, jó elhelyezkedésű lakásokat találni kedvező áron. A VIII. kerületben azonban fellelhetőek ilyen mesés otthonok, ráadásul nem csak egyszobás otthonokat kínálnak 30 millió forint alatt. Mai válogatásunkban ezekből szemezgetünk.

A Köztársaság tér környékén található ez a 63 négyzetméteres lakás. Az ingatlan egészét 2 szoba, egy konyha és egy fürdőszoba alkotja. Az egyik szobában galéria került kialakításra, aminek köszönhetően nagyobb a helykihasználás. A második emeleti lakás rendkívül jó elhelyezkedéssel rendelkezik, utcai fekvésének köszönhetően pedig nagyon világos terei vannak.

A Füvészkert utcában található a következő, 37 négyzetméteres lakás. Az ingatlanban egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba kapott helyet. Keleti tájolása miatt roppant világos, valamint nagyon csendes, hiszen ablakai a belső udvarra néznek. A második emeleti lakáshoz tartozik egy tároló, ami az alagsorban fellelhető. A parkolás a belső udvarban kialakított gépkocsi beállóban lehetséges. A konyhabútor gépekkel együtt a vételár részét képzi.

A kerület megújult negyedében, a Bauer Sándor utca egyik liftes társasházában található ez az 52 négyzetméteres lakás. Az ingatlanban 2 külön nyíló hálószoba, egy nappali, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és konyha került kialakításra. 356 cm-es belmagasságának köszönhetően galériázható is, amennyiben még több szabad helyet szeretne. A félemeleti lakás akár könnyen ketté is választható, így egy stúdiólakást és egy kétszobás lakást is ki lehet belőle alakítani. Mivel ablakai a belső udvarra néznek, ezért rendkívül csendes és nyugodt.

A következő, 27 négyzetméteres lakás a Mátyás tér és a Teleki László tér szomszédságában fekszik. Az ingatlan egy fél szobából, egy amerikai konyhás nappaliból és étkezőből, valamint egy fürdőszobából áll. Kiváló lokációja van, hiszen több villamos és busz megállója is közel van, de a bevásárlást is könnyen elvégezhetjük a Teleki téri piacon vagy egy szupermarketben. A lakáshoz megvásárolható garázs és tároló is van.

A Fűvészkert szomszédságában található ez a 29 négyzetméteres lakás. Az ingatlanban egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba helyezkedik el. A lakás teljeskörű felújításon esett át. Beszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma is, az előszobában-szobában pedig infra fűtőfilm van kiegészítő padlófűtéssel és termosztáttal. A konyhában indukciós főzőlap és elszívó is található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Rakéták zúdultak Kijevre és Harkivra, erőműveket is támadtak az oroszok.

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a héten a kormányon belül átrendeződtek az erőviszonyok. Vagy, ha úgy tetszik, azok csak a helyükre kerültek.

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)