Nem blöffölünk! Ebben az ezüstparti luxusnyaralóban még kártyaszoba is van!

Siófok a Balaton déli partjának fővárosa, ahol az Aranypart és az Ezüstpart strandjai vonzzák az idelátogatókat. Míg az Aranypart sokkal pörgősebb, és inkább a bulizni vágyókat várja, addig az Ezüstpart a családosok kedvence. A Deák Ferenc sétánytól Zamárdi irányába húzódó 3 km-es partszakaszon számtalan sportpályával, játszótérrel, vendéglátóhellyel várja a strand vendégeit. Mai cikkünkben innen hozunk egy befektetésnek is ideális családi házat, ahol még kártyaszoba is helyet kapott.

Az Ezüstpart környéken igazán megéri akár saját célra, akár befektetésnek, kiadásra ingatlant vásárolni. Ez a kétszintes családi ház mindössze 5 perc sétára helyezkedik el a strandtól, központi fekvése ellenére mégis csendes, forgalommentes utcában áll. A nagy, 1620 nm-es telken elhelyezkedő épület sokféleképpen hasznosítható, alsó szintjén ugyanis nappali, étkező, konyha kamra és toalett és 3 kisebb szoba, míg felső szintjén 3 különálló, egy háromszobás és 2 kétszobás lakrész kapott helyet, mindegyik fürdőszobával.

A földszintről az emeletre egy gyönyörű falépcső vezet, de az emeleti rész két impozáns lépcsősoron, kívülről is megközelíthető, így a 3 lakrész könnyen kiadható. Mindezek felett a toronyban még egy kártyaszoba is kialakításra került, ami remek kikapcsolódást nyújt minden évszakban.

A nappaliból léphetünk ki a teraszra, ahonnan a szépen parkosított, térkővel burkolt kerten keresztül a nagyobb társaság befogadására is alkalmas szaletlibe jutunk, ahol sütögető helyet is kialakítottak. Emellett fedett autóbeálló és egy kerti szerszámok tárolására alkalmas faház is helyet kapott a telken.

Az ingatlan nagyon szép állapotban várja új tulajdonosát. Hatalmas üvegfelületű, hőszigetelt nyílászáróinak köszönhetően rendkívül világos. Nappalijának padlóját gyönyörű parketta, a hálószobákat laminált padló, a többi helyiséget járólap borítja. Konyhájában egy nagyon szép, gépesített konyhabútor kapott helyet.

A környéken számtalan étterem, kávézó várja a kikapcsolódni vágyókat, és a bevásárlási lehetőség is adott. A vasúti megálló mindössze 10 percre található az ingatlantól, de az épület természetesen autóval is könnyen megközelíthető.

Az ingatlan ideális lehet kiadásra vagy cégeknek, de akár saját célra, többgenerációs családnak is.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v2.202102)