Balaton luxuskivitelben: Csodaszép házakat találhatunk a déli parton

Egy fényűző tengerparti villában élni vagy nyaralni – mindenki láthatta ezt filmekben és akár el is képzelte, hogy milyen lehet a valóságban. Ezekhez a luxus ingatlanokhoz prémium minőség, tökéletes kialakítás és lélegzetelállító panoráma is párosul. Nekünk is adott a magyar tenger, a Balaton, ahol ugyancsak találhatunk ilyen meseszép házakat. Mai válogatásunkban ezekből mutatunk néhányat, méghozzá a déli partról.

Balatonlellén található ez az 1340 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan egészét 8 szoba, konyha és fürdőszoba alkotja. A legalsó szinten található a wellness részleg, ami egy 60 négyzetméteres feszített víztükrű medencéből, 3 szaunából, sókabinból, fitneszteremből, biliárdszobából, bárból, borospincéből és házimoziból áll. A házhoz tartozik napelemes rendszer, riasztó- és kamerarendszer, egy 100 négyzetméteres terasz és egy négy személygépkocsi elhelyezésére alkalmas teremgarázs is. A 2143 négyzetméteres telek parkosított, melyben automata öntörőrendszer került kialakításra. A kerti utak burkolata természetes kőből, a kerítés pedig kovácsoltvasból készült.

Balatonfenyvesen épült ez a 222 négyzetméteres családi ház. A 2016-ban épült, kétszintes ingatlan földszintjén 3 szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, gardrób és fürdőszoba kapott helyet. A nappaliból nyílik egy 40 négyzetméteres fedett terasz. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és egy szerver szoba helyezkedik el. A belső udvarra néző hálóból egy hatalmas terasz nyílik, ahonnan csodás balatoni panorámában gyönyörködhetünk. A telek végében saját stégen pihenhetünk és horgászhatunk. A házhoz tartozik klíma, központi riasztó- és kamerarendszer, garázs és napelemrendszer.

Zamárdiban fekszik a következő, 185 négyzetméteres családi ház. A 2009-ben épült ingatlanban 2+1 fél szoba, nappali, étkező, konyha, 2 fürdőszoba és egy vendég mellékhelyiség helyezkedik el. A 27 négyzetméteres teraszról gyönyörű panoráma nyílik Tihanyra és a Bakony hegységre. A tetőn napkollektor van, valamint egy garázs és egy 30 négyzetméteres melléképület is tartozik a házhoz.

Balatonszemesen található ez a 158 négyzetméteres családi ház. Az ingatlanban 2 hálószoba, egy nagy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba, egy mellékhelyiség és egy kazánház került kialakításra. Az egyik hálószobához saját fürdő és gardrób is tartozik. A 600 négyzetméteres udvarban egy külön bejárattal rendelkező galériás apartman is helyet kapott, de található itt egy nagy garázs is. A Balaton part mindössze 3-4 perc sétatávolságra fekszik a háztól.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

© 2024 (v2.202102)