Mesés szökőkutas otthon várja Árpádföld kertvárosában

Egyre többen választják otthonuknak Budapest külvárosát, mivel csendes, nyugodt környéken élhetik mindennapjaikat, mégis könnyen elérhetőek a város fontos csomópontjai. Mai cikkünkben Árpádföld kertvárosában mutatunk egy gyönyörű családi házat, amiben garantáltan mindenki megtalálhatja mindazt a nyugalmat és kényelmet, amit keres.

A XVI. kerületi Árpádföld egyik legszebb, magaslati kertvárosi részén található ez az 1996-ban épült családi ház. Az ingatlan remek elhelyezkedésű, hiszen a közelben van a 31-es és a 419-es busz megállója, melyekkel az egyik fontos csomóponthoz, az Örs vezér terére is könnyen eljuthatunk. A 4 szobás családi ház folyamatos karbantartás alatt állt, ezért rendkívül jó állapotban van, emellett korábban a meglévő két szintje mellé egy galériát is kialakítottak, bővítve ezzel a rendelkezésre álló lakóterületet.

A 139 négyzetméteres ingatlan szuterén részén egy két beállásos garázs és egy komfortosított szoba-fürdőszoba található, mely lakhatás mellett akár vállalkozásra is alkalmas. A földszinten egy nappali, 2 hálószoba és fürdőszoba kapott helyet. Innen juthatunk el a tetőtérben kialakított galériára, mely kiváló dolgozószobának vagy vendégszobának. Az épületből közvetlenül a 17 négyzetméteres teraszon keresztül juthatunk ki a hangulatos kertbe.

Az 508 négyzetméteres udvaron fellelhető egy csodaszép szökőkutas tó, mely gyönyörű látványt nyújt. A kellemes kialakítású grillezősarok tökéletes helyszínként szolgálhat nyáron a baráti vagy családi összejövetelek számára, amihez padokkal ellátott márványasztal is kapcsolódik. A kert gondozásában automata öntözőrendszer áll rendelkezésünkre, amivel időt spórolhatnak a lakók, valamint ásott kút is található a telken.

A ház hőszigetelt, 3 rétegű ablakokat és 4 rétegű tetőablakokat szereltek be. A konyhában a beépített, gépesített konyhabútor (főzőlap, sütő, elszívó, mosógép, hűtő, gránitpult) áll a leendő tulaj rendelkezésére. További extraként, beépített víztisztító és két klíma is található az ingatlanban. A hideg téli  napokon a melegről gáz- és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, mely padlófűtésen és radiátoron adja le a hőt. Autóval elektromos kapun keresztül juthatunk be, télen pedig a jéggel se kell törődnünk, ugyanis a garázsfeljáró fűthető.

Tökéletes választás következő otthonnak, hiszen Árpádföld kertvárosi részén nyugodt körülmények közt élhet, mégis közel minden fontos szolgáltatáshoz és a városi forgataghoz.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)