Mesés szökőkutas otthon várja Árpádföld kertvárosában

Egyre többen választják otthonuknak Budapest külvárosát, mivel csendes, nyugodt környéken élhetik mindennapjaikat, mégis könnyen elérhetőek a város fontos csomópontjai. Mai cikkünkben Árpádföld kertvárosában mutatunk egy gyönyörű családi házat, amiben garantáltan mindenki megtalálhatja mindazt a nyugalmat és kényelmet, amit keres.

A XVI. kerületi Árpádföld egyik legszebb, magaslati kertvárosi részén található ez az 1996-ban épült családi ház. Az ingatlan remek elhelyezkedésű, hiszen a közelben van a 31-es és a 419-es busz megállója, melyekkel az egyik fontos csomóponthoz, az Örs vezér terére is könnyen eljuthatunk. A 4 szobás családi ház folyamatos karbantartás alatt állt, ezért rendkívül jó állapotban van, emellett korábban a meglévő két szintje mellé egy galériát is kialakítottak, bővítve ezzel a rendelkezésre álló lakóterületet.

A 139 négyzetméteres ingatlan szuterén részén egy két beállásos garázs és egy komfortosított szoba-fürdőszoba található, mely lakhatás mellett akár vállalkozásra is alkalmas. A földszinten egy nappali, 2 hálószoba és fürdőszoba kapott helyet. Innen juthatunk el a tetőtérben kialakított galériára, mely kiváló dolgozószobának vagy vendégszobának. Az épületből közvetlenül a 17 négyzetméteres teraszon keresztül juthatunk ki a hangulatos kertbe.

Az 508 négyzetméteres udvaron fellelhető egy csodaszép szökőkutas tó, mely gyönyörű látványt nyújt. A kellemes kialakítású grillezősarok tökéletes helyszínként szolgálhat nyáron a baráti vagy családi összejövetelek számára, amihez padokkal ellátott márványasztal is kapcsolódik. A kert gondozásában automata öntözőrendszer áll rendelkezésünkre, amivel időt spórolhatnak a lakók, valamint ásott kút is található a telken.

A ház hőszigetelt, 3 rétegű ablakokat és 4 rétegű tetőablakokat szereltek be. A konyhában a beépített, gépesített konyhabútor (főzőlap, sütő, elszívó, mosógép, hűtő, gránitpult) áll a leendő tulaj rendelkezésére. További extraként, beépített víztisztító és két klíma is található az ingatlanban. A hideg téli  napokon a melegről gáz- és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, mely padlófűtésen és radiátoron adja le a hőt. Autóval elektromos kapun keresztül juthatunk be, télen pedig a jéggel se kell törődnünk, ugyanis a garázsfeljáró fűthető.

Tökéletes választás következő otthonnak, hiszen Árpádföld kertvárosi részén nyugodt körülmények közt élhet, mégis közel minden fontos szolgáltatáshoz és a városi forgataghoz.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Czerván György fideszes képviselőnek is fontos lehet, hogy a felcsúti milliárdos sikeresen vigye tovább a céget.

Szaftos részletek derültek ki egy sportpanamáról

Szaftos részletek derültek ki egy sportpanamáról

Költekezés magas szinten.

Megkopasztja az önkormányzatokat a kormány

Megkopasztja az önkormányzatokat a kormány

Felemás a mérleg.

Európai ingyenbérletet kaphatnak a fiatalok

Európai ingyenbérletet kaphatnak a fiatalok

35 ezren kaphatnak Interrail bérletet.

© 2024 (v2.202102)