Belváros vagy belváros? Mi a különbség?

Tágas, nagypolgári, V. kerületi, azaz igazán bel-belvárosi otthon az igazi, azaz amely a Belváros szívében van. Ha fontos a luxus lokáció, akkor ilyen otthont, vagy épp cégközpontot, illetve rendelőt keresünk. Ezúttal egy igazán „belső-belvárosi”,117 négyzetméteres, elegáns, akár ketté is választható otthont mutatunk be.

Aki Budapest belvárosában, pontosabban a pesti oldal szívében keres lakást, sokszor találja szembe magát azzal, hogy számos VI., VII, vagy épp VIII., IX. és XIII. kerületi otthon belvárosinak mondja magát. E kerületek belsőbb részei tényleg belvárosiak. És az is igaz persze, hogy a belváros egyre inkább terjeszkedik, ahogy a város maga is nő, épül és szépül.

A belváros szíve akkor is a belváros szíve, az úgynevezett kiskörúton belüli, igen különleges rész. Ezúttal erről a részről, a V. kerületből hoztunk egy elegáns, nívós, igen tágas nagypolgári lakást, egy szép házból (lásd képünket).

Itt lakni is igen különleges dolog, mondhatni kiváltság. De akár értékálló befektetésként is nézhetünk egy ilyen vásárlást: azaz céges központnak, rendelőnek, irodának is hasznosítható, vagy magas hozammal bérbe adható.

Ezúttal tehát egy 117 négyzetméteres, magas emeleti, felújított, utcai nézetű polgári lakást mutatunk a Vécsey utca egyik nívósan felújított házában. Erre, a Parlament közelében egyszerűen kiemelkedő a környék, hiszen ez a rész minisztériumok, hivatali szervek, bankok, követségek otthona.

A város szívében ráadásul a Kossuth tér, a Szabadság tér és más kisebb közterületek alapos megújulása, felújítása megtörtént. Ez pedig azt jelenti, hogy a nagy világvárosok színvonala „költözött” ezzel az V. kerületbe.
Ráadásul most, a turisták lassú visszatérésével újra folytatódhat a környék felértékelődése, tehát a vásárlást tovább nem érdemes errefelé elodázni.

Tehát az Országház szomszédságában ez a felújított 117 nm-es nagypolgári lakás egy liftes lakóház frissen felújított homlokzatú, 5 szintes, polgári, békebeli eleganciát sugalló épületében van.

Az otthon maga a 4-ik emeleten található, három tágas, külön nyíló szobával, étkezős konyhával, kamrával, fürdőszobával és külön nyíló toalettel bír. A három szobából kettő utcára néz, egy pedig az udvar felé. Fontos, hogy a lakásnak két bejárata van.

Az udvari szobán is van egy bejárat a folyosóról. Aki tehát ezt külön szeretné választani a lakástól, például irodának, le tudja szeparálni a lakó részről. De akár két kiadó ingatlanra is könnyen leválasztható az egy nagy lakás, amely tovább javítja a megtérülést, növeli a profitot.

Jó hír az is, hogy az otthon felújítása most fejeződött be. Ennek során újak lettek a vezetékek, fal- és padlóburkolatok, szaniterek és a konyha is. A fűtés pedig házközponti.

Nyilvánvalóan ez a környék kitűnő infrastruktúrával bír: a közelben iskolák, egyetemek. Egy-két percre van a kettes metró Kossuth téri megállója, valamint busz és villamosmegállók, melyek szintén megkönnyítik a közlekedést. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Duna part pár perc sétával elérhető.

A cikk a lakás értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)