Zöld-lakás szuperhitelre is – a Dunához közel!

Hamarosan ön is bekötözhet a IX. kerület egyik legjobb részén, a Duna melletti Pápay István utcában épülő modern, környezetkímélő új lakásába. A zöld-lakás vásárlásához ráadásul akár a jegybank vadonatúj, 70 millió forintig igénybe vehető, legfeljebb 2,5 százalékos kamatozású, NHP Zöld Otthon hitelét is fel lehet venni!

Újra megélénkült a lakáspiac, mivel akár a befektetők is felvehetik azt a jegybanki zöld hitelt, azaz az NHP Zöld Otthon lakáshitelt, amely újonnan épülő, legalább BB energetikai besorolású lakások is vásárolhatók. Ilyen azonban kevés van a piacon, pontosabban olyan kevés van, ahol a költözés nem 1,5-2 év távlatában lebeg, hanem már csupán hetekben mérhető.

Ezúttal éppen egy ilyen remek lehetőséget mutatunk meg a Pápay Park révén, amely a IX. kerület talán legmenőbb részén, a Millenniumi Városközpont (képünkön) közvetlen közelében, a Duna-parttól is csak pár lépésnyire épült fel.

Szuper választás saját lakhatási célra, de kiadásra is. Miért, mert gyalog 3-5 perce van csak innen több multi Duna melletti irodaháza, így például a Morgan Stanley, a K&H, a Nestlé, a NAV vagy a Vodafone nagy irodái, amelyekben a távolabbról érkező sok száz, sok ezer dolgozó bizonyára a környéken néz albérletet.

Azaz a nívós élet mellett (lásd a képeket) a nívós befektetés is ugyanígy megvalósulhat itt. Nem is szólva arról, hogy olyan hatalmas egyetemek vannak közösségi közlekedéssel is 10-15 percnyire mint a Corvinus közgazdasági kara, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vagy a Semmelweis Egyetem. A fővárosnak tehát az egyik legfelkapottabb környékén befejezéshez közeledik a Pápay Park ház.

Mind élhetőségi, mind albérletbe adási szempontból fontos, hogy sétával elérhető számos élelmiszer és vegyes-cikk bolt, sok intézmény (rendelő, művelődési ház, NAV, posta). Egy valamivel nagyobb, 10-15 perces sétával elérjük a Boráros teret, a Ferenc körutat (így a 4-6-os villamosmegállókat) vagy éppen a Mester utcánál a Lurdy Ház bevásárlóközpontot, a Praktikert.

A kultúrára vágyó „helybéliekben” ott a Művészetek Palotája (MÜPA) és a Nemzeti Színház is. Egy megállónyira a modern Ferencvárosi Művelődési ház programjai is elérhetők, a Groupama Aréna, a Népliget, és persze a 3-as metró is a közelben található.

Bár az új lakásokba inkább a rendszeresen autózók költöznek, a gyerekeknek, a nagyszülőknek vagy a vendégeknek nem lesz mindegy, hogy a főváros szinte minden szeglete fél óra alatt elérhető közösségi közlekedéssel. Arról nem is beszélve, ha mozi, színház vagy egy hangulatos vacsora után beülünk egy italra a Duna parton, ahonnan egyszerűen hazasétálhatunk.

A dugóktól tartó autósoknak remek hír, hogy két Duna híd (Rákóczi híd, Petőfi híd) közelsége miatt az M1-M7, valamint a pesti oldalon az M5 autópályák, az M0-s és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér is villámgyorsan elérhető innen.

Nem meglepő ezek után, ha tízből nyolc lakás el is kelt már itt a Pápay István utca 5. szám alatt. De még a 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakások közül lehet válogatni, valamint elérhető pár csúcs-emeleten kiépített, penthouse jellegű luxuslakás is.
Fontos, hogy itt a lakásárak korrektek. Miközben a hőszivattyús hűtés-fűtés révén nem csupán a téli-nyári rezsiköltség tartható alacsonyan, de egyúttal a környezetért, a kibocsátás csökkentéséért is sokat tesznek az itt lakók.

A cikk a Pápay Park beruházója, az Indotek Group támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Czerván György fideszes képviselőnek is fontos lehet, hogy a felcsúti milliárdos sikeresen vigye tovább a céget.

Szaftos részletek derültek ki egy sportpanamáról

Szaftos részletek derültek ki egy sportpanamáról

Költekezés magas szinten.

Megkopasztja az önkormányzatokat a kormány

Megkopasztja az önkormányzatokat a kormány

Felemás a mérleg.

Európai ingyenbérletet kaphatnak a fiatalok

Európai ingyenbérletet kaphatnak a fiatalok

35 ezren kaphatnak Interrail bérletet.

© 2024 (v2.202102)