Zöld-lakás szuperhitelre is – a Dunához közel!

Hamarosan ön is bekötözhet a IX. kerület egyik legjobb részén, a Duna melletti Pápay István utcában épülő modern, környezetkímélő új lakásába. A zöld-lakás vásárlásához ráadásul akár a jegybank vadonatúj, 70 millió forintig igénybe vehető, legfeljebb 2,5 százalékos kamatozású, NHP Zöld Otthon hitelét is fel lehet venni!

Újra megélénkült a lakáspiac, mivel akár a befektetők is felvehetik azt a jegybanki zöld hitelt, azaz az NHP Zöld Otthon lakáshitelt, amely újonnan épülő, legalább BB energetikai besorolású lakások is vásárolhatók. Ilyen azonban kevés van a piacon, pontosabban olyan kevés van, ahol a költözés nem 1,5-2 év távlatában lebeg, hanem már csupán hetekben mérhető.

Ezúttal éppen egy ilyen remek lehetőséget mutatunk meg a Pápay Park révén, amely a IX. kerület talán legmenőbb részén, a Millenniumi Városközpont (képünkön) közvetlen közelében, a Duna-parttól is csak pár lépésnyire épült fel.

Szuper választás saját lakhatási célra, de kiadásra is. Miért, mert gyalog 3-5 perce van csak innen több multi Duna melletti irodaháza, így például a Morgan Stanley, a K&H, a Nestlé, a NAV vagy a Vodafone nagy irodái, amelyekben a távolabbról érkező sok száz, sok ezer dolgozó bizonyára a környéken néz albérletet.

Azaz a nívós élet mellett (lásd a képeket) a nívós befektetés is ugyanígy megvalósulhat itt. Nem is szólva arról, hogy olyan hatalmas egyetemek vannak közösségi közlekedéssel is 10-15 percnyire mint a Corvinus közgazdasági kara, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vagy a Semmelweis Egyetem. A fővárosnak tehát az egyik legfelkapottabb környékén befejezéshez közeledik a Pápay Park ház.

Mind élhetőségi, mind albérletbe adási szempontból fontos, hogy sétával elérhető számos élelmiszer és vegyes-cikk bolt, sok intézmény (rendelő, művelődési ház, NAV, posta). Egy valamivel nagyobb, 10-15 perces sétával elérjük a Boráros teret, a Ferenc körutat (így a 4-6-os villamosmegállókat) vagy éppen a Mester utcánál a Lurdy Ház bevásárlóközpontot, a Praktikert.

A kultúrára vágyó „helybéliekben” ott a Művészetek Palotája (MÜPA) és a Nemzeti Színház is. Egy megállónyira a modern Ferencvárosi Művelődési ház programjai is elérhetők, a Groupama Aréna, a Népliget, és persze a 3-as metró is a közelben található.

Bár az új lakásokba inkább a rendszeresen autózók költöznek, a gyerekeknek, a nagyszülőknek vagy a vendégeknek nem lesz mindegy, hogy a főváros szinte minden szeglete fél óra alatt elérhető közösségi közlekedéssel. Arról nem is beszélve, ha mozi, színház vagy egy hangulatos vacsora után beülünk egy italra a Duna parton, ahonnan egyszerűen hazasétálhatunk.

A dugóktól tartó autósoknak remek hír, hogy két Duna híd (Rákóczi híd, Petőfi híd) közelsége miatt az M1-M7, valamint a pesti oldalon az M5 autópályák, az M0-s és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér is villámgyorsan elérhető innen.

Nem meglepő ezek után, ha tízből nyolc lakás el is kelt már itt a Pápay István utca 5. szám alatt. De még a 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakások közül lehet válogatni, valamint elérhető pár csúcs-emeleten kiépített, penthouse jellegű luxuslakás is.
Fontos, hogy itt a lakásárak korrektek. Miközben a hőszivattyús hűtés-fűtés révén nem csupán a téli-nyári rezsiköltség tartható alacsonyan, de egyúttal a környezetért, a kibocsátás csökkentéséért is sokat tesznek az itt lakók.

A cikk a Pápay Park beruházója, az Indotek Group támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?

Az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek a Velencei Biennálén: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

© 2024 (v2.202102)