A Metrodom Őrmező lakópark utolsó szabad, prémium otthonai

Elkészültek a lakások Őrmező egyik legszebb lakóparkjában, ahol cikkünk megjelenésekor már csak 6 szabad lakás található. Aki elegáns környéken keres prémium kategóriás új lakást és nem akar hónapokat, rosszabb esetben éveket várni a beköltözésre, az most megtalálhatja a számára legideálisabb lakást, hogy az idei karácsonyt már gyönyörű új otthonában tölthesse!

A Metrodom Őrmező lakópark még a beruházó projektjei között is kiemelkedőnek számít, hiszen a lakóparknak otthont adó nyugodt budai környékhez illően egy elegáns, minden igényt kielégítő lakóparkot terveztek, prémium műszaki megoldásokkal, egyedülálló szolgáltatásokkal.

A Metrodom Őrmező lakóparkban mindössze 7 db épület kapott helyet, összesen 189 lakással, melyből – ahogy már említettük – csupán 6 lakás maradt. Őrmező és környéke tökéletes választás, ha a belvárostól kissé elszakadna, annál kicsit békésebb, csendesebb helyre vágyna, ugyanakkor ragaszkodik a városi élet kényelméhez is. A zöldövezeti idillt és a jó közlekedést, a frekventált városrészek előnyeit itt, Őrmezőn egyaránt élvezheti, ráadásul a városnak ezen részén kimondottan sok az új építésű családi ház. A lakóparktól két megállónyira található a Kelenföldi metróvégállomás, mely könnyen elérhetővé teszi a belvárost, a metró mellett pedig az 1-es, 19-es, és a 49-es villamos, valamint számtalan buszjárat könnyíti meg a közlekedést.

A családias hangulatú Metrodom Őrmező egy hatalmas ősfás telekre épült, melynek nyugalmát az autók egyáltalán nem zavarják, hiszen az épületek alatti teremgarázsokat a telekhatáron kialakított lejárókon keresztül lehet megközelíteni.

A lakások kialakítása és komfortja is kiemelkedő. A megfelelő hőmérsékletet, így a hűtést és a fűtést egyaránt a Metrodom Dual Eco rendszere biztosítja, mely nem csak környezetbarát, de költségkímélő is. Minden lakásban a Metrodom okosotthon rendszerét találjuk, amellyel könnyen és kényelmesen ellenőrizhető és irányítható a lakások fűtése, hűtése, világítása, a nyílászárók állapota stb.

A magas minőség mellett a fejlesztőnek fontos, hogy lakóparkjaiban valódi közösségek alakuljanak ki, ezért nagy hangsúlyt fektet a közösen használható terek kialakítására. A lakópark egyik legnagyobb előnye, hogy a minőségi otthonok és kiváló lokáció mellett számtalan olyan szolgáltatást is kínál lakói számára, melyek messze kiemelkedőnek számítanak a piacon. A Metrodom Őrmező lakópark olyan pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, mint a napozó terasszal ellátott kültéri medence, és edzőteremmel, szaunával felszerelt közösségi nappali.

Az épületek között parkosított zöld területek állnak a lakók rendelkezésére, a gyermekek számára pedig egy biztonságosan kialakított játszótér. A lakók kényelméről és biztonságáról a 0-24 órában működő portaszolgálat gondoskodik. A Metrodom Őrmező lakóparkot nemrégiben adták át, így aki komolyabban is érdeklődik a lakások valamelyike iránt, személyesen is meggyőződhet az ingatlanok prémium minőségéről.

További információt a www.metrodom.hu weboldalon talál.

 

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

© 2024 (v2.202102)