A Metrodom Őrmező lakópark utolsó szabad, prémium otthonai

Elkészültek a lakások Őrmező egyik legszebb lakóparkjában, ahol cikkünk megjelenésekor már csak 6 szabad lakás található. Aki elegáns környéken keres prémium kategóriás új lakást és nem akar hónapokat, rosszabb esetben éveket várni a beköltözésre, az most megtalálhatja a számára legideálisabb lakást, hogy az idei karácsonyt már gyönyörű új otthonában tölthesse!

A Metrodom Őrmező lakópark még a beruházó projektjei között is kiemelkedőnek számít, hiszen a lakóparknak otthont adó nyugodt budai környékhez illően egy elegáns, minden igényt kielégítő lakóparkot terveztek, prémium műszaki megoldásokkal, egyedülálló szolgáltatásokkal.

A Metrodom Őrmező lakóparkban mindössze 7 db épület kapott helyet, összesen 189 lakással, melyből – ahogy már említettük – csupán 6 lakás maradt. Őrmező és környéke tökéletes választás, ha a belvárostól kissé elszakadna, annál kicsit békésebb, csendesebb helyre vágyna, ugyanakkor ragaszkodik a városi élet kényelméhez is. A zöldövezeti idillt és a jó közlekedést, a frekventált városrészek előnyeit itt, Őrmezőn egyaránt élvezheti, ráadásul a városnak ezen részén kimondottan sok az új építésű családi ház. A lakóparktól két megállónyira található a Kelenföldi metróvégállomás, mely könnyen elérhetővé teszi a belvárost, a metró mellett pedig az 1-es, 19-es, és a 49-es villamos, valamint számtalan buszjárat könnyíti meg a közlekedést.

A családias hangulatú Metrodom Őrmező egy hatalmas ősfás telekre épült, melynek nyugalmát az autók egyáltalán nem zavarják, hiszen az épületek alatti teremgarázsokat a telekhatáron kialakított lejárókon keresztül lehet megközelíteni.

A lakások kialakítása és komfortja is kiemelkedő. A megfelelő hőmérsékletet, így a hűtést és a fűtést egyaránt a Metrodom Dual Eco rendszere biztosítja, mely nem csak környezetbarát, de költségkímélő is. Minden lakásban a Metrodom okosotthon rendszerét találjuk, amellyel könnyen és kényelmesen ellenőrizhető és irányítható a lakások fűtése, hűtése, világítása, a nyílászárók állapota stb.

A magas minőség mellett a fejlesztőnek fontos, hogy lakóparkjaiban valódi közösségek alakuljanak ki, ezért nagy hangsúlyt fektet a közösen használható terek kialakítására. A lakópark egyik legnagyobb előnye, hogy a minőségi otthonok és kiváló lokáció mellett számtalan olyan szolgáltatást is kínál lakói számára, melyek messze kiemelkedőnek számítanak a piacon. A Metrodom Őrmező lakópark olyan pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, mint a napozó terasszal ellátott kültéri medence, és edzőteremmel, szaunával felszerelt közösségi nappali.

Az épületek között parkosított zöld területek állnak a lakók rendelkezésére, a gyermekek számára pedig egy biztonságosan kialakított játszótér. A lakók kényelméről és biztonságáról a 0-24 órában működő portaszolgálat gondoskodik. A Metrodom Őrmező lakóparkot nemrégiben adták át, így aki komolyabban is érdeklődik a lakások valamelyike iránt, személyesen is meggyőződhet az ingatlanok prémium minőségéről.

További információt a www.metrodom.hu weboldalon talál.

 

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy magyar felfedezés játszhat óriási szerepet a koronavírus gyógyításában

Egy magyar felfedezés játszhat óriási szerepet a koronavírus gyógyításában

Klinikai vizsgálat igazolta a fluvoxamin terápia eredményességét a Covid-19 gyógyításában.

Szigorúan ellenőrzik az Ukrajnából érkező gabonát

Szigorúan ellenőrzik az Ukrajnából érkező gabonát

A magyar kormány megvédi a magyar termelőket.

Ötven fős egységet tud küldeni Magyarország Törökországba

Ötven fős egységet tud küldeni Magyarország Törökországba

Magyarország felajánlotta segítségét a törökországi földrengést követő mentésben.

Vagyonnyilatkozatok: már másodvonalban is kihasználják a jogi kiskaput

Vagyonnyilatkozatok: már másodvonalban is kihasználják a jogi kiskaput

Nagyvárosok polgármesterei sem teszik közzé az interneten a dokumentumot.

© 2023 (v2.202102)