Élj a világ egyik legmenőbb kerületében!

A Time Out utazási magazin elkészítette a világ legmenőbb városrészeinek a listáját, melyen Budapest XI. kerülete a 7. helyet szerezte meg. Ebből az apropóból mai válogatásunkban a legszebb XI. kerületi otthonokból szemezgettünk.

A felmérésben 27 ezer városlakót és helyi szakértőket kértek meg arra, hogy rangsorolják a legjobb városrészeket gasztronómia, szórakozás, kultúra és közösség alapján, de fontos szempont volt a rugalmasság és a fenntarthatóság is. A felmérésből az is kiderült, hogy Újbudát már nemcsak a Gellért-fürdő miatt szeretik, hanem népszerű a Bartók Béla út is kávézóival, bárjaival és független művészeti galériáival, valamint a Kopaszi-gát és a Dürer Kert is. Nézzük hát a világ 7. legmenőbb kerületének legszebb eladó ingatlanait!

Belső kétszintes, családi otthon Kelenföldön

Akár több gyerekkel is élhető, kényelmes és tágas ez a belső kétszintes lakás, mely Kelenföldön, egy hatlakásos társasház első emeletén helyezkedik el. A lakás alsó szintjén tágas nappal, konyha étkező, kádas fürdőszoba, mosdó, tetőterében két élhető méretű hálószoba, gardróbszoba, zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. A lakáshoz tartozik még egy 4 nm-es padlástér és egy 16 nm-es pincerész is, a társasház belső kertje közös használatú, de a többi lakástulajdonos nem használja. Az elmúlt években a lakást folyamatosan felújították, és a társasházon is folyamatosak a felújítási munkálatok.

Luxus polgári lakás Lágymányoson

Lágymányos legjobb részén, a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között, egy részben már felújított és részben felújítás alatt álló, századfordulós ház 2. emeletén található, ez a gyönyörűen felújított, világos luxuslakás. Az ingatlan nappali + 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. A teljes berendezés a vételár részét képezi.

Luxus penthouse Sasadon

Teljesen új, hiszen idén adták át ezt a budai hegyekre panorámás, luxus penthouse-t, mely Sasad-Sashegyen, a Cordia Hilltop lakóparkban található. Az ingatlan 87 nm-es és 84 nm-es terasz kapcsolódik hozzá. A lakásban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba és külön vendég mosdó kapott helyet. A teljes luxuskivitelű berendezés az ár részét képezi, csakúgy, mint a 2 beállóhely a teremgarázsban és a 3 nm-es tároló.

Kupolás luxusvilla wellnessel, Sasadon

2000-ben épült ez a kétgenerációnak is ideális luxusvilla a XI. és a XII. kerület határán, Sasadon. Az ingatlan alsó szintjén garázs, medence, wellness részleg, emeletén egy nappali + 2 hálószobás lakrész, beépített tetőterében egy 3 szobás lakrész kapott helyet. A legfelső szinten egy kupola is található, ahonnan csodás, 360°-os körpanorámában gyönyörködhetünk. Az ingatlanhoz több terasz és erkély is kapcsolódik.

Egyedi, tágas lakás a Fehérvári úton

Két hálószobával, két fürdőszobával és tágas amerikai konyhás nappalival rendelkezik ez a szépen felújított lakás a Kondorosi lakóparkban, ami annak köszönhető, hogy az ingatlan két kisebb lakás egybenyitásával született. A lakáshoz erkély is kapcsolódik, illetve garázs beállóhely és tároló is vásárolható hozzá.


© 2021 (v2.202102)