Pesten is élhet kertkapcsolatos lakásban, levendulák között!

A főváros pesti oldala nem éppen arról híres, hogy sok lenne itt a zöldövezet, kivéve ez alól természetesen Pest kertvárosát: Zuglót. Zugló különösen népszerű a lakáskeresők körében, ugyanis rengeteg itt a zöldterület, mégis sokkal közelebb van a belvároshoz, mint a hasonlóan zöld külső kerületek. Mai cikkünkben innen hozunk egy kertkapcsolatos lakást, egy levendulás belső udvarból.

Mindössze 4 éve, 2017-ben készült el a Levendula Lakópark Herminamezőn, a Dorozsmai és a Miskolci utca sarkán. A lakópark közelében fut az M3-as bevezető szakasza, aminek köszönhetően autóval 10 perc alatt elérhető a belváros. De a tömegközlekedés is kiváló, hiszen a közelben áll meg a 69-es villamos, amivel könnyen elérhető a földalatti Mexikói úti megállója, és több más villamos-, troli- és autóbuszjárat, köztük éjszakai buszjárat is megáll a közelben. Ezen kívül számtalan kiváló oktatási intézmény várja a családokat, és egészségügyi intézmények, bevásárlási lehetőség is van a közelben.

A Levendula Lakópark gyönyörű, közös használatú belső kerttel rendelkezik melyben pihenőkert, játszótér is található, és levendulasövény, illetve fásítás teszi hangulatosabbá a környezetet. Itt vált most eladóvá egy kizárólagos használatú kertrésszel rendelkező, exkluzív lakás.

Az ingatlan voltaképpen 4 az 1-ben, ugyanis nemcsak kert, hanem garázs és tároló is tartozik hozzá, nappali + 2 hálószobával rendelkezik, szobái világosak, falait prémium kategóriás tapéta díszíti, padlóit kerámia járólap, illetve luxus minőségű szőnyegpadló borítja. Az lakásban a meleget házközponti fűtés biztosítja, mely egyedi mérőórával mérhető.

A kert a kerítés mellé ültetett oszlopos tujáknak köszönhetően intim, talaját pázsit borítja és több rózsatő is díszíti. A növények gondozását kiépített locsoló- és csepegtető rendszer segíti. A kertbe a nappalihoz kapcsolódó teraszon keresztül juthatunk ki, ahol kerti bútornak, hintaágynak is van hely, így kiváló helyszíne lehet egy kávé, reggeli, vagy akár egy családi ebéd elfogyasztásának is.

A lakáshoz a mélygarázsban egy autó számára parkolóhely vásárolható, és itt helyezkedik el a szintén külön megvásárolható 4 nm-es tároló is. A mélygarázsból lifttel lehet a lakáshoz feljutni. A lakás és a ház biztonságáról kamerarendszer és 24 órás portaszolgálat gondoskodik. Az ingatlan azonnal költözhető, elhelyezkedéséből és kialakításából adódóan elsősorban családok számára ideális.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v2.202102)