Töltsd fel a D-vitamin készleted egész évben! – Építs télikertet!

Egy télikert látszólag haszontalan és funkció nélküli helyiségnek tűnhet a házban, pedig valójában arra szolgál, hogy a természetet bevigyük otthonunkba, és akkor is élvezhessük a napsütést, ha túl hideg van ahhoz, hogy kimozduljunk. Márpedig az őszi-téli időszakban az immunrendszerünknek különösen szüksége van a napsütésre, hogy feltölthessük a D-vitamin készletünket, ezért is lehet jó ötlet egy télikert.

A téli kertet remekül kihasználhatjuk családi szobának, egy plusz játszóhely lehet a gyerekeknek, vagy ha máshol nincs hely kerülhet ide a dolgozósarok, de nagyobb családi eseményeknél étkezőnek is tökéletes.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy míg házbővítésre nem lehet igénybe venni az otthonfelújítási támogatást, addig télikert építésre igen, tehát ha csak egy kis plusz térre van szükségünk, ez is opció lehet. Egy télikert tehát nagyon sokat adhat a házhoz, ebből az apropóból gyűjtöttük most össze a legszebb eladó télikertes házakat.

Kerttel egybenyitható télikert Szentendrén

Szentendre kertvárosi részén áll ez a tágas, 6 szobás családi ház, melynek udvarán egy medence is helyet kapott. A ház nappalijához kapcsolódik a télikert, ami nyáron a kerttel teljesen egybenyitható. A télikert nyáron hűthető, árnyékolható, télen fűthető. Padlóját gyönyörű szőnyegekkel borították és extra étkezőként is funkcionál.

Téglából is gyönyörű, Etyeken

Etyeken található ez a budai hegyekre panorámás családi ház, melyhez egy rusztikus téglából épült télikert kapcsolódik. Bár a télikert így nem teljesen üvegezett, attól még sok ablakot kapott és napfényes, ráadásul nagyon szép, mediterrán hangulatú. A családi ház egyébként 6 szobás, és minden helyisége nagyon világos, kertjében úszómedence, grillterasz, jakuzzi és egy kerti tó is helyet kapott.

Extra étkezőként, Debrecenben

Debrecenben, az Akadémiakertben helyezkedik el ez a nappali + 4 hálós sorházi lakás, melynek konyha-étkezőjéből léphetünk ki az extra étkezőként funkcionáló, fűthető télikertjébe. Az újszerű állapotú ingatlanban gyönyörű kandalló és szauna is helyet kapott. Kertjében kerti sütögető hely található kemencével.

Játszóhely és családi szoba a II. kerületben

Széphalmon bukkantunk erre az angolszász stílusú családi házra, mely hatalmas nappali-étkezőjével, halljával, könyvtárával, a tetőtéri közlekedőben kialakított családi szobájával, 3 hálószobájával, az alagsori nagyteremmel, átriumával és természetesen a konyhához kapcsolódó télikerttel nagycsaládosoknak is ideális. A télikertben egy kanapé is helyet kapott, padlóját szőnyeggel borították, így kültéri nappaliként, családi szobaként, játszóhelyként funkcionál.

Jakuzzival Szigethalmon

Szigethalmon áll ez a gyönyörű vintage stílusban berendezett családi ház, melynek nappali-étkezőjéhez kapcsolódik a télikert. A télikert elsősorban a növények otthona, de egy jakuzzi is helyet kapott benne. a kétszintes családi ház emeletén 3 hálószoba található, így az ingatlan családok számára ideális.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)