Belváros vagy kertváros? Éljen a kettő határán!

Vannak, akik a belvárosi életre esküsznek, hiszen ott minden a közvetlen közelben van, míg mások semmi kincsért sem mondanának le a kertvárosról, és inkább többet utaznak, csak hogy nyugodt, csendes környéken élhessenek, de nem kell mindenáron kompromisszumot kötni, lehet a kettő határán is élni.

Debrecen Homokkertben most épp a belváros és a kertváros határán épül egy családias lakópark, egy nagy épület helyett öt, kis lakásszámú épületben, hőszivattyús fűtéssel, jövő év végi átadással, most még kedvező induló árakon.

De nézzük csak meg jobban a Homokkert lakópark kiváló elhelyezkedését! Debrecent voltaképpen az ország második fővárosának is nevezhetjük, hiszen hazánk második legnépesebb települése. De nem ez az, ami miatt kiemelt figyelmet érdemel, hanem az a hihetetlen fejlődés, amelyen az elmúlt években keresztül ment, és amely az Észak-alföldi régió gazdasági, tudományos és kulturális központjává emelte. Mindez természetesen egyetemének is köszönhető, amely nemcsak országosan, de több nemzetközi rangsor szerint is a világ egyik legjobb felsőoktatási intézménye.

Homokkert Debrecen egyik kedvelt, csendes kertvárosi része, ami kiváló közlekedési kapcsolatokkal bír, hiszen a vasútállomáshoz és a 4-es főúthoz is közel van, ahonnan villamossal a belvárosba és a Nagyerdőbe, az egyetemre is könnyen eljuthatunk. Itt, a belváros és Homokkert határán épül a Homokkert lakópark, ahonnan a Főtér mindössze 2 km távolságra, a városi buszközlekedés megállója pedig mindössze 2 perces sétára helyezkedik el. A bevásárlást pedig a Mikepércs úti Tescoban vagy Sparban intézhetjük könnyedén, hiszen ezek mindössze 5 perces autózással elérhetőek.

A lakópark területén összesen 47 lakás kap helyet, 5 épületben, a kétszintes épületek legfelső szintjén penthouse lakásokat alakítanak ki, de az alsóbb szinteken lévő lakások is kivétel nélkül rendelkeznek terasszal vagy erkéllyel.

A beruházásban változatos méretű és alaprajzú lakások kapnak helyet, így családok, fiatalok, idősebbek egyaránt megtalálhatják a számukra ideális otthont. A lakások többségére CSOK is igénybe vehető.

A lakások fűtését hőszivattyú biztosítja mennyezetfűtésen keresztül, a házak energiaellátására pedig a tetőkön elhelyezett napelemek is rásegítenek. A lakásokat 2022 év végén vehetik át tulajdonosaik, most még nagyon kedvező, induló árakon megvásárolhatók az ingatlanok.

A cikk megjelenését a Homokkert lakópark értékesítője, a Duna House támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)